- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kakvo da napravia?~
pls nqk0i da mi p0m0gne ... izneverih na priqtelq si .. zna4i t0i otide f siria za 1 mesec i az mu izneverih /bqha samu nqkolko bezubidni celufki/ ... :S s edin p04ti nep0znat na plaja i sega nz dali da mu kaja za t0va det s1m napravila ili da g0 zapazq f taina?~ blagodaria predvaritelnu![]()
1.темата не е за тук
2.кво е това писане?
3.ми не му казвай..ще го ядосаш,ще го заболи и ще те зареже.но ако мислиш че си склонна пак да му изневериш скъсай с него.
Cruel Intentions
ми според мен една връзка не се крепи на лъжи и тем подобни...по добре му кажи...ти и без това не си направила нищо,само си се целувала с него и то с непознат...надявам се той да те разбере,но ако наистина приятелят ти държи на връзката ви предполагам,че ще ти прости...
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
po-DoBe mU kaJI..![]()
EvErY sEcOnd ChAnCe bEg!nS w!tH a f!rSt step..
Колкото и трудно да е му го кажи,защото е по-лошо да скриеш!Може истината да излезе наяве когато не трябва и да стане по-лошо дори!Ако те обича и държи на теб ще ти прости.Обясни му какво е станало и е било само моментно объркване....и друг път не прави така че после да не се чудиш какво да правиш![]()
бе вие зле ли сте?! не можете ли да пишете като хората?! и на кирилица по възможност!!Първоначално написано от medy
![]()
за авторката: по добре не му казвай. и ако ще пускаш още теми, го прави в правилния раздел![]()
Съвет- Пиши на КИРИЛИЦА!!!
По темата- Сама си прецени. Според мен му кажи!
еми сажелявам нова сьмииии эа тва така се получи ... мс эа мненията ви
![]()
И според мен е по добре да му кажеш ... Все пак да го лъжеш е малко гадно .. ти си решаваш![]()
е точно де ..тя ако му каже може и той да и каже и да са квит .. ама ако не и е изневерявал там .. може да се ядоса и да й изневери тук
![]()
da,ili pak da se zaradva,4e nqma i toi da se 4yvstva guznoПървоначално написано от ffff12
![]()
е , в такъв случай да му каже .. и после да ни разкаже какво е станало ..![]()
ne moga da razbera za kvo si pravite truda da i chetete ieroglifite....![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
хаха споко ще ви кажа какво съм направила след 16 денаааа м/у другото веднага сьщия ден ли да му кажа ?
според мене да най-добре ще е същия денПървоначално написано от sLaDyRcHeTy
ии аз имах подобна слу4ка ии веднага си му казах на моя,ест не се зарадва,но пак по-добре да го разбере от мене от колкото от някой друг
ии все още сме си заедно
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов