.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

kakvo da napravia?~

pls nqk0i da mi p0m0gne ... izneverih na priqtelq si .. zna4i t0i otide f siria za 1 mesec i az mu izneverih /bqha samu nqkolko bezubidni celufki/ ... :S s edin p04ti nep0znat na plaja i sega nz dali da mu kaja za t0va det s1m napravila ili da g0 zapazq f taina?~ blagodaria predvaritelnu

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    1.темата не е за тук
    2.кво е това писане?
    3.ми не му казвай..ще го ядосаш,ще го заболи и ще те зареже.но ако мислиш че си склонна пак да му изневериш скъсай с него.

Cruel Intentions

ми според мен една връзка не се крепи на лъжи и тем подобни...по добре му кажи...ти и без това не си направила нищо,само си се целувала с него и то с непознат...надявам се той да те разбере,но ако наистина приятелят ти държи на връзката ви предполагам,че ще ти прости...
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

po-DoBe mU kaJI..
    EvErY sEcOnd ChAnCe bEg!nS w!tH a f!rSt step..

Колкото и трудно да е му го кажи,защото е по-лошо да скриеш!Може истината да излезе наяве когато не трябва и да стане по-лошо дори!Ако те обича и държи на теб ще ти прости.Обясни му какво е станало и е било само моментно объркване....и друг път не прави така че после да не се чудиш какво да правиш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от medy
    po-DoBe mU kaJI..
    бе вие зле ли сте?! не можете ли да пишете като хората?! и на кирилица по възможност!!
    за авторката: по добре не му казвай. и ако ще пускаш още теми, го прави в правилния раздел

Съвет- Пиши на КИРИЛИЦА!!!
    По темата- Сама си прецени. Според мен му кажи!

еми сажелявам нова сьм ииии эа тва така се получи ... мс эа мненията ви

И според мен е по добре да му кажеш ... Все пак да го лъжеш е малко гадно .. ти си решаваш

e,da! no ot kade znae6,4e toi tam ne ti izneverqva!?

е точно де .. тя ако му каже може и той да и каже и да са квит .. ама ако не и е изневерявал там .. може да се ядоса и да й изневери тук

Цитирай Първоначално написано от ffff12
    е точно де .. тя ако му каже може и той да и каже и да са квит .. ама ако не и е изневерявал там .. може да се ядоса и да й изневери тук
    da,ili pak da se zaradva,4e nqma i toi da se 4yvstva guzno

е , в такъв случай да му каже .. и после да ни разкаже какво е станало ..

ne moga da razbera za kvo si pravite truda da i chetete ieroglifite....
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

интересно ми е просто дали и тои и е изневерявал

хаха споко ще ви кажа какво съм направила след 16 дена ааа м/у другото веднага сьщия ден ли да му кажа ?

Цитирай Първоначално написано от sLaDyRcHeTy
    хаха споко ще ви кажа какво съм направила след 16 дена ааа м/у другото веднага сьщия ден ли да му кажа ?
    според мене да най-добре ще е същия ден ии аз имах подобна слу4ка ии веднага си му казах на моя,ест не се зарадва,но пак по-добре да го разбере от мене от колкото от някой друг ии все още сме си заедно
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си