.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: High Times

Мега фен Аватара на Pliok0019

High Times

Какви са мненията ви за филма?

За скейтинга като цяло?

Някой бил ли е на High Times - Монтана 2007?

Аз лично не съм от феновете. Голяма част от хората в България, каращи скейт, го правят само, за да бъдат готини. Естествено, има наистина добри, но са ужасно малко. Проблемът не е в липсата на условия, в това, че няма рампи и скейт паркове. Много често пия бира на Паметника, но рядко виждам някой на рампата. Хората идват, носят скейтовете в ръка и така си отиват. Всичко това изглежда като допълнение към стила - смъкнат съм, `що да не карам и скейт?!

Относно фимлът...очаквах повече...

High Times - Монтана 2007...Не знам за какво им е в Монтана рампа, но като цяло можеха да направят някаква г/д мащабна реклама на феста. И в момента за Summer Jam Sofia 2008 се знае малко. Ще стане страшен купон, но голяма част от хората в България няма да знаят, че ще се се състои нещо наистина зрелишно. Е това е далеч от темата.

Град
    в лайната!
    ми гледах го и си мисля че наистина няма да е зле да се развие и върт скейтинга в България

За филма- не е лош, но очаквах повече...

Ми съгласен съм с мнението ти за повече яснота околко събитията...повече реклама...

Аз скейт не карам, падам си по гледането , за това ще ми интересно и сигурно ще дойда на Summer Jam-а, който ще се състои на?
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    За филма- не е лош, но очаквах повече...

Ми съгласен съм с мнението ти за повече яснота околко събитията...повече реклама...

Аз скейт не карам, падам си по гледането , за това ще ми интересно и сигурно ще дойда на Summer Jam-а, който ще се състои на?
    Summer Jam Sofia е freerun състезнияе. Ще се проведе към края на август.
    Цитирай Първоначално написано от haterkata
    ми гледах го и си мисля че наистина няма да е зле да се развие и върт скейтинга в България
    Има места за върт скейтинга. Има рампи. Ако имате желание, ще тренирате повече и ще го развиете. И тогава няма да канят чужденци, за да откриват рампите ни.

Супер фен Аватара на fake
    ^не, няма места за върт скейтинг, рампи няма или са в окаяно състояние, ако си гледал филма, знаеш за какво ти говоря

"за какво им е в Монтана рампа" - ами събра се подписка, обикаляше се по училищата и навсякъде изобщо и за 3-4 години се направи всичко и се построи рампата. скейтъри и блейдъри има, не е като да няма, недей да си мислиш, че Монтана е някакво забравено от бога място показателен е факта, че тук рампата все пак се направи, а в София например от адски много години се опитват да си изпросят някаква рампа, но остават нечути от общината. затова и доста хора от всякакви градове идват да карат тук.
    рекламата за феста беше доста мащабна като за такова събитие. и все пак, не знам дали го осъзнаваш, но за мащабна реклама се искат и страшно много пари, които нито общината има, нито има кой да и ги даде. въпреки това повечето хора, които познавам и се интересуват от скейт(говоря ти за хора от всички краища на България) знаеха за събитието и който имаше желание и възможност, беше там.

за филма - като цяло ми хареса, само дето за частта с интервюто можеха да изберат някое по-симпатично място, а не оная стая с бюрото и моливника...доста суховато ми се стори на места, но, пак казвам, като цяло и като за първи подобен български филм, са се справили добре.
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    kade moga da go gledam toq film
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Цитирай Първоначално написано от fаke
    ^не, няма места за върт скейтинг, рампи няма или са в окаяно състояние, ако си гледал филма, знаеш за какво ти говоря

"за какво им е в Монтана рампа" - ами събра се подписка, обикаляше се по училищата и навсякъде изобщо и за 3-4 години се направи всичко и се построи рампата. скейтъри и блейдъри има, не е като да няма, недей да си мислиш, че Монтана е някакво забравено от бога място показателен е факта, че тук рампата все пак се направи, а в София например от адски много години се опитват да си изпросят някаква рампа, но остават нечути от общината. затова и доста хора от всякакви градове идват да карат тук.
    рекламата за феста беше доста мащабна като за такова събитие. и все пак, не знам дали го осъзнаваш, но за мащабна реклама се искат и страшно много пари, които нито общината има, нито има кой да и ги даде. въпреки това повечето хора, които познавам и се интересуват от скейт(говоря ти за хора от всички краища на България) знаеха за събитието и който имаше желание и възможност, беше там.

за филма - като цяло ми хареса, само дето за частта с интервюто можеха да изберат някое по-симпатично място, а не оная стая с бюрото и моливника...доста суховато ми се стори на места, но, пак казвам, като цяло и като за първи подобен български филм, са се справили добре.
    В Бъгария няма много хора, които имат желание и възможност да практукуват върт скейтинга. Повечето са позьори.

Не казвам, че не е хубаво това, че в Монтана има рампа - напротив, прекрасно е. Само, че София е мястото, където има с пъти повече скейтъри и това съоражение би било по-полезно. Ако не в София, то във Варна, Пловдив...

Рекламата не беше мащабна не защото нямаше пари, а защото нямаше желание. От там идват проблемите.

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    kade moga da go gledam toq film
    http://www.hightimesthemovie.com/

Супер фен Аватара на fake
    ^нали това ти казвам. от няколко години гледам как софиянци се борят(буквално) с общината, да позволи и да отпусне пари за такъв проект. предполагам и другаде е така. тук стана доста бързо. щото кмета ни е як
    Boots and braces don't make racists!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си