.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Възможно ли е?

съмнявам се...
    напоследък (3 дни някъде) ми се вие свят и леко ми се гади.Възможно ли е да съм бременна,като нищо не съм правила,ами само съм си играла с приятеля ми...
    в петък (може би) се поразгорещихме и аз допрях члена му до моите атрибути...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Интересно как ще забременееш като дори не е прониквал в теб, камо ли да свърши..

П.П. Девствена си, нали?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Що веднага мислите за бременност..Първо на първо ние не сме гадатели и неможен да ти помогнем.Ходи на лекар...А и ако не е ''влизал'' в теб значи няма вероятност ти да си бременна..

Храниш ли се? Пиеш ли достатъчно течности? Причернява ли ти? Ако имаш тези симптоми, това няма нищо общо с бебетата, а с недостатъчно енергийни запаси. Личната ще ти обясни по-подробно какво да правиш.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]Храниш ли се? Пиеш ли достатъчно течности? Причернява ли ти? Ако имаш тези симптоми, това няма нищо общо с бебетата, а с недостатъчно енергийни запаси. Личната ще ти обясни по-подробно какво да правиш.
    Мда.
    Пък може и от климата да е.

спокс, нищо ти няма, от времето е ... може леко да си настинала ... но не си бременна

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Интересно как ще забременееш като дори не е прониквал в теб, камо ли да свърши..

П.П. Девствена си, нали?
    +1,мен постоянно ми се вие свят,по-добре ходи на лекар

Голям фен
    Град
    Лондон
    Няма как да стане щом не е проникнал в теб

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Boje Boje ogramotete se malko plss!!

Виж мило-мое момиченце.Така както обясняваш е невъзможно! Но се пак има вариант ако твоя приятел е МЕГА МЕГА МЕГА бърс в изпразването и когато си го е допрял да е цвъкнал малко и искам да кажа че можеж да забременееш и без Проникване!! Но споко НЕ СИ Бременна!!!
    I am wrong when I'm rigth but some times when I'm right I'm wrong so that means when i am right i usualy making misstake that i am whrong but acsually i am wrong couse i am right couse I think that i am wrong!! (moe si e)

П.П. Девствена си, нали?
    всъщност си в грешка, и това е възможно, ако свърши, дори и ако не е проникнал в нея..

иначе не ми се вярва да е станала беля, по-скоро нещо ти липсват витамини или кръвното ти играе, мери си го от време на време, като усетиш че ти е зле... предполагам че ти е ниско тия дни. Ако не отиди и на лекар, може да е анемия.. и аз бях така.. а може да е просто от жегите

ti kak si s glavata bez sex nemoje da i bremena
    puk i az bqh tui nqkolko den i povru6tah
    mam tui e grip spox

Re: Възможно ли е?

Цитирай Първоначално написано от sekretna
    съмнявам се...
    напоследък (3 дни някъде) ми се вие свят и леко ми се гади.Възможно ли е да съм бременна,като нищо не съм правила,ами само съм си играла с приятеля ми...
    be ti luda li si ve????? kak 6te si bremenna samo ot dopirane ???? xaxaxaxa
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от cooool

П.П. Девствена си, нали?
    всъщност си в грешка, и това е възможно, ако свърши, дори и ако не е проникнал в нея..

иначе не ми се вярва да е станала беля, по-скоро нещо ти липсват витамини или кръвното ти играе, мери си го от време на време, като усетиш че ти е зле... предполагам че ти е ниско тия дни. Ако не отиди и на лекар, може да е анемия.. и аз бях така.. а може да е просто от жегите
    И как ще забременее след като не е проникнал в нея?? Сигурно ако свърши на сперматозоидите ще им поникнат краченца и изведнъж от един допир ще си влязат сами тооолкова навътре пък и ще успеят да я оплодят? ...............................
    Говоря за това, което описва тя ....
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Nqma pri4ina za pritesnenie sled kato dori ne e imalo sex

Град
    Etropole
    ole daa bremenna si .........
    Auspuh ...!!!

SK0RP10N
    Guest

Re: Възможно ли е?

Цитирай Първоначално написано от sekretna
    съмнявам се...
    Abe ti si tapo parche, moje kravnoto ti da e padnalo.I na men mi se e sluchvalo.Momche sam.Moje li da sam bremenen ?

Искам да съм кръстница, бременна си.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от housy
    Що веднага мислите за бременност
    За да може да се пишат "ИНТЕРЕСНИ" теми тука що

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Пфахахахах... Като им се доповръща и са бременни Ох до сега да съм родила десетзнаци както ми пада кръвното често..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от Puky
    Пфахахахах... Като им се доповръща и са бременни Ох до сега да съм родила десетзнаци както ми пада кръвното често..
    +1

Цитирай Първоначално написано от Puky
    +1

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Спокойно, не си бременна
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Оххх хахахахах не си бременна бе не се притеснявай хахахахха страшно много ни забавлявате!
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си