- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бръснене на..
Искам да ви питам....бръснете ли си дупето![]()
Аз съм много окосмена там и мисля да ги изруся..Не искам да се бръсна и там,пък и немога
надявам се да не ми се изхилите.
![]()
![]()
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!
с кислородна вода например![]()
е щом мислиш че става .. късметаз съм пробвала да изрусявам някой места с кислородна вода но не става
![]()
ами каде по точно имаш впредвид ...самото дупе или...![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
аз също имам едно такова място и като си скубя краката с епилатора спродължавам нагоре![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
не боли ли много бе
Сама май няма да успеешПървоначално написано от ffff12
![]()
ми чиста работа иди на козметик и той ще свърши работата![]()
Love Ickooo
ами аз си изрусявам космчките на ръцете,що пък да не стане и на дгуго място :P но наистина няма да мога сама![]()
Препоръчвам кола маскаИначе да ти стане русо дупето ще има да чакаш ...
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
bubenceee, по-добре не го прави. Или внимавай какъв процент кислородна вода ще използваш и колко време стоиш с нея. Аз на басейна видях едно момиче, което си беше изрусила косми на гърба ниско и гъза ... е вярвай гледката не беше приятна.
Наистина е кофти да ги имаш, но вместо да ги махаш с кола маска (сред което ще станат много по-неприятни), или да ги изрусяваш ... по-добре ходи на солариум да ти потъмнее кожата, след това на плаж за да изсветлеят от само себе си и поне няма да се забелязват толкова.
..хм..аз ако бях на твое място директно отивам на козметик.защото дори да ги изрусиш те пак ще се забелязват..пък и нищо няма да ти пречи да ходиш веднъж в месеца на косметик :P :P![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Ей виж... като ги изрусиш файда няма. Иди на кола маска, щото ако с едно момче дойде време да го направите, най-много да му спадне като види тая картинка![]()
+1Първоначално написано от summer_Love_66
И аз съм за козметика,ако не ти се дават пари там давай с епилатор ще боли еднакво.А това с изрусяването не го разбирам,пък и някои по горе каза за момента със секса и каква реакция би придизвикало това....само ще се почустваш неудобно...![]()
aз не разбрах за косми около ануса ли става въпрос или за такива по бузите?
...
ne ne si go brusnahodq na kozmetik i me obezkosmqva cqlata s kola maska.hem lesno hem burzo
![]()
emi az nqmam tam kosmi i ne se brasna![]()