- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кръвоизлив
Здравейте.. Какво може да ти стане от кръвоизлив? Моля без убиди..![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
зависи какъв и къде....
Амии цикъла..
Fall down seven times..
Stand up eight.
и аз пак не разбрах...
Ми на мен нищо не ми е станало питам попринцип а пък и на една приятелка и беше станало.. става въпрос докато си в цикъл например да те ритнат в п*т***а и може да ти стане кръвоизлив.. почва да ти тече много повече кръв..
Fall down seven times..
Stand up eight.
о боже,кой ще е този униклен идиот който ще те ритне там
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
И по други начини става кръвоизлив.. просто се чудя дали е много опасно чувала съм че може да нямаш деца.. п.п. може да те удари топка..Първоначално написано от `noтhИng...
Fall down seven times..
Stand up eight.
ами затова най-добре консултация с лекар...защото наистина може да е опасноПървоначално написано от sweetcupcake
![]()
ГОлеми момичета и не знаете? лоЛ![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
А ти не си на повече от 11.Първоначално написано от sweetcupcake
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
Не съм на 11 но съм виждала разни на по 20..Първоначално написано от bitanem_25.05
Fall down seven times..
Stand up eight.
е задълвително ли е да знаят....ти не казваш нищо конкретноПървоначално написано от sweetcupcake
![]()
da!nie ne mojem da ti razberem vaprosaПървоначално написано от `noтhИng...
само ми кажи как ние да отговорим на въпроса ти...още като прочетеш 1 пост е невъзможеш да разбереш въпроса...чак в последствие ни "разкри",че става въпрос за цикъла..
та сега на сичкото отгоре ни се караш...ами задай си въпроса както трябва и тогата очаквай някой да ти помогне
![]()
![]()
![]()
падала съм на това място като се опитвах да прескоча една табла и се шибнах м/у краката и тече много кръв ... веднага ме заведоха на гинеколог, 2 седмици седях вкъщи и се оправих, и деца ще си имам и цикъла слава богу се оправи и всичко си е наредно при всеки различно .. а и зависи от удара ..
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Кръвоизлив може и да стане от напрежение/стрес/аборт...
Не е много опасно. Пие се витамин Ц и ако е много силно се ходи на лекар. Все пак това е излишна загуба на кръв и не е шега работа.