- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Попаднах в лоша компания...
Най-добрата ми фр (сега точно е на 13, а аз съм на 16 и съм момче на всичкото отгоре) се премести в друг град. Събрала се с нек'ви подобни на тия които описваш, и сега пуши, за което доста и се карам ( нищо че самия аз съм на 2 кутии и половина дневно ). Просто съм минал и през наркотици и през пиене и курви и през всичко. Няма смисъл в тия глупости. Казах и да ги заебе ама не ме слуша нещо.. поне ти послушай всички във форума. Зарязвай ги тия или по-лошо ще стане.. ако приятелката ми ( имам предвид интимна ) започне да прави тези глупости които аз правих ( ама тя поне е по-големичка, на 15 е ся девойката ) ще я зарежа на секундата. Няма нищо готино в това да се друсаш или да се напиваш. Айде примерно 100 грама за удоволствие може. Колкото да влезеш в джаза леко. Ама да се напиеш и да се прибереш по светло на дата различна от тази на която си излезнал докато си на 13.. айде моля ви се.. това е просто пропаднало бе.. ( между другото пускаме нова марка дрехи ПРО-ПАДНАЛ малко реклама де.. )![]()
![]()
![]()
The UNDERGROUND ain`t a style bitch ! The underground is A WAY OF LIFE !!!
-------------------------------------------------------------------------------
I wanna fuck my way to the garden, cause everyone needs a mother.. FUCKER !!!