Абе кви са тия стари разбирания от повечето хора тука???? Това ,че си метъл не значи напременно,че си нечистоплътен и ,че се къпиш 1 път в годината.Пък и откаде сте сигурни ,че тия куклички се къпят нормално??То толко лак и гел имат на косата,че не се разбира дали стой така от тях или не.
Познавам много метъли и този образ,който налагате няма нищо общо с действителноста.Всички са яки хора , забавни и тн.Много повече ме радва да движа с такива хора отколкото с фешани,чалгари,хаусари и сякви такива.Хората те приемат такава,каквато си .Не трябва да се правиш и да лъжеш.И никога няма да ти откажат помощ,защото трябва да ходят на козметик примерно.Не сте ли забелязали,че те са по-голями буклуци в някой случай.Надути и с толкова голямо самочувстие ,каточели целия свят бачка за тях.
А сичко това,че се харесват само фешани-еми така е .След като мнозинството от момичетата умират за баткото с яката прическа,за която се грижи повече от тях, и модните дрешки.За повечето от прителките ми е така.За мене секси мъж е с набола брада, мускули(ноо не културист), поглед,който те смразява.Мъж,който да си тежи на мястото.

И последно,че стана мн дълго- Метълите в по-голямата си част не са агресивни.Просто сичките чалгари ги гледат с такова пренебреженмие,че няма как иначе.
Автора-радваш ме ,ако искаш пиши на лично