- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е??????!!!!!!!
Възможно ли е според вас дадено момче през целия си живот да спи само с 1 момиче?????Дали ще се потдаде на изкушението да опита друго.Давайте мнения!
Zavisi ot mnogo ne6ta nai-ve4e ot mom4eto-kakvi principi ima!Spored men e vajmojno no ne sa mnogo teq mom4eta!!!!!!!![]()
Винаги и всякога секса е един и същ дали щее с една или друга затова като си хванеш един човек само с него вярноста е важно нещо казват че си омръзват ми кама сутра некой нов номер и ето на...
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Dobra ideq..........![]()
нима това е към мен чувствам се поласкан
Mi da moje da se kaje 4e ima i takiva hora koito go mislqt kato variant a ne kato drugite "pleiboi"........![]()
Bullshit...Ти ии не си ебал или си ебал само 1...Първоначално написано от Jagger
Според мен е възможно ако се вижда само с едно момиче...и никога друго...
как достигна до тази велика мисъл... хората ми стават все по забавни колкото повече ги наблюдавам особено такива който подръжават на някой защото нямат собствена личност просто жалки идиоти.... синко и пожелания с теб ще ми е втория път ма ща та болиии ... аз не пробирам много
Tova e negovoto mnenie tuk ne sme za da komentirame koi sas kolko e spal......Vseki 4ovek ima pravoto da izrazqva svoeto mnenie!!!!!!!
общо взето възможността е 0.000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000001%
съгласна съм с Хаус![]()
Много си зависи от момчето/мъжа.Определено значение има и това каква жена има той до себе си,тъй като ако тя не успява да задоволи всичките му желания - съвсем логично е той да й изневери, поддавайки се на желанията си (колкото и кофти да звучи). Е,разбира се има и такива,който получават всичко и пак са недоволни,съответно са склонни да изневерят! Жалко,че тези (сконните на изневярат) все повече се увеличават!
Ми зависи от момчето сигурно има и такива!!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Категори4но не. За моми4е е по-вероятно, ама при мом4етата най-голям шанс да ти е верен имаш, ако не си му първа. Колкото пове4е се е наживял и с колкото пове4е е преспал, толкова по-голям шанс имаш да търси нещо сериозно и да не залита по 4уждо. Най-малкото ще знаеш, 4е каквото е искал, го е пробвал, и няма да има някакви огромни дилеми, терзания и изкушенияИ пак не е сигурно...
![]()
Робинята на Quench
Така има и друг вариант ..... Мъжете са фермери жените са нивите фермера трябва да сее семето си а нивата да се съсредоточи върху един фермер един вид мъжете нек сеят а женита да гледат да защипат 1
Първоначално написано от Jagger
А ти какво,не си човек и идваш от друга планета да ни наблюдаваш?
хаах не така се изразих .... пък и нали знаете че човек е такъв за какъвто се мисли...![]()
по принцп може...
ам
ако не си минал
през 50 - 100 жени, как
ша намериш най -подходящата!
...ем да кефи , ем да красива , ем да е 'курва в леглото , ем да ебогата , ем да е човек !? :P
Първоначално написано от Scouse
мечтите са безплатни![]()
То че е възможно, възможно е, само че съм далече от мисълта, че има такива индивиди...![]()
Първоначално написано от MoHuTo
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Нещо не го вервам ама защо не ??
Glory,Glory Manchester United!!!