- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наистина ли съм влюбена?
Въпроса е банален знам..но все пак искам да напиша една историйка.
В нащо даскало има едно момче от горните класове което като го видех пищех от ужас...просто ми беше отблъскващ и противен.Но тук идва интересното...Три седмици преди края на таз година аз си стоях един ден на прозореца и тогава забелязах навън да си тръгва едно ''същество'' с очила,коса до раменете и метълска блузка...Лицето му беше бяло и чисто като порцелан а той се усмихваше леко и гледаше на страни.И познайте кой беше това...момчето от което така се ужасявах.Не можех да повярвам че е той сега като се загледах в него дори не бих казала,че е грозен....напротив.Чувтвото което изпитах не можех да го обясня...но реших че е моментно..Обаче след това като си тръгвахме и го виждах това напрежение се появяваше отново,краката ми се подкосяваха и сякаш света спираше...сега съм помолила една фр да му земе скайпа на 15 септември.Не знам как стана така просто пренебрегнах вида му и открих истинската му красота.Това е душевно...но въпроса е дали е влюбване...защото е много силно?
може да е просто увлечение...с времето ще разбереш
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
кристалното кълбо каза, че не му пука ....
ти ако не знаеш ние ли...
Именно.Първоначално написано от ZuCkI
Странно как си влюбена в някой без да го познаваш. Според мен просто е поредното 'хлътване по готин батко'
Your pseudo sunshine I don't need.
аааааама 4акай малко .. ти въобще познаваш ли го ?!![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
На този въпрос трябва сама да си отговориш, ние няма как да сме вътре в теб и да ти кажем какво чувстваш, границата между любовта и омразата е тънка, така че колко му е да си е прекрачила!(Макар и да не си го мразила, ама нали каза, че те отвръщавал)
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Като не го познаваш,как ще го обичаш...нещо не се връзва
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Prepory4vam ti da gleda6 filma "Edward Scissorhands", tva 6ti otgovori na vyprosa dali naistina si vlubena, a ako ne go razbere6 filma, ti prepory4vam da porasne6 predi da pusne6 pak takava tema -.-'
Първо изобщо не е готин...ако става въпрос той е човека който не бих забелязала...но казах ви пренебрегнах вида му и това е душевно.Един вид като в приказката ''Гърбушко'' става...но да с времето ще разбера..а това чувтво мога да ви кажа че съм го изпитвала само един път..и тогава повярвайте не беше просто увлечение.....Първоначално написано от Blacka TBW
Гледала съм филма да.И ако се съди по филма май се влюбвам...не го познавам знам,но тия чувтва са много силни...аз просто вникнах в душата му и го обикнах такъв какъвто е заради самия него...обаче да за другите звучи налудничево...Първоначално написано от mr.joint
Първоначално написано от havajskite ga6ti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кат не го познаваш за кфи душевни връзки ми говориш бре ??!?!!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
съгласна съм с мнението на `noтhИng...
![]()
Според мене е моментно увлечениеЩото не може да го видиш два п1ти и да кажеш..
Лол Влюбих се![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Аааа , може ! Ето давам ти пресен пример - аз се влюбих в теб (жалко, че съм момиче)![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
е те метълите имат известен чар... или всъщност... както и да е.![]()
и първия ден те е отвращавал, идва от думата отврат, тоест гнусно, гадно, БЛЯК, пуке и т.н а втория ден хоп! си влюбена в него и то в душевната му красота, без да сте се казвали едно "здравей"?![]()
ебахти любовта!а аз се чудех клошарите кой ги иска
![]()
Първоначално написано от Riot
Аз ги искам ! Видите ли клошар - препращайте го към менПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
мацка според мен просто ти е симпатичен .... опознайте се .... тогава може да се говори за любов
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Може да има и готини клошари кой знае?Първоначално написано от face.the.future
(шега).Първо беше ми противен доста време за6ото просто не бях се заглеждала в него по-отблизо.А един ден и то случайно нещата се обърнаха...нз защо стана така може би защото бях се зарекла че този никога не би ми станал симпатичен и тн.И явно ми се е върнало...нз