.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

запознах се с един сладур но имам нужда от помощ

лято е време за запознанства и се запознах с двама сладури на морето пълни противоположности единият е надут и ме харесва и ходи като най големия гъзар а другия сладък не е наивен и е супер още от първият ни миг заедно му хвърлих око разбира се излизахме заедно 3-та разхождахме се по плажа и аз естествено гледам за намеци първите дни буквално ходеше след мене аз отивам до морето и той по мене аз отивам на плажа и той по мене (това става след като се запознахме) седнах на един шезлонг разкрачена > ей така и той седна пред мене и стана ето така <>един срещу друг после ми разгледа смсите снимките и ми видя окото и ми каза я да ти видя окото а това е твойто и се усмихна нещата се объркаха след един разговор насаме с приятеля му който ми каза да не очаквам нищо от него (момчето на мечтите ми) ;( аз се натъжих пък и идваше края на почивката обаче той преди края ми каза че няма снимка и точно преди да си тръгна ми даде бях на 7-то небе въпросът ми е дали ме харесва и дали да продължавам да му правя намеци п.с. ние ще се виждаме често мерси че изчетохте всичко това
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Действай. Що не?

Животът е адът описан в Библията!

Град
    СофиЯ
    Аз нещо нищо не рабрах...
    Ако става въпрос за този,който не е надут...действай!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз, пък, съм за надутия.
    Макар, че не прочетох темата.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Давай!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    аз ли нищо не разбрах или от вълнение се оплела конците

Ами според мен момчето те харесва и сиг е разбрал намеците ти . Освен това щом се чустваш добре с него защо да не пробвач ;]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    har te,no e mn sramejliv,zemi my telefona i skype-a ,deistvai,mace
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

мжелявам за тези които не разбраха темата и благодаря че за толкова кратко време имах отговори обаче момчето е доста срамежливо и ако може някой и др съвет за намеци за съжаление по едно време спрях и той май остана с погрешни впечатления един път ходихме до плажа и му казах да се подпра на него да се събуя на др ден не направих същото заради оня идиот дет ми каза че нищо няма да стане

Град
    Цитирай Първоначално написано от fdeizi
    мжелявам за тези които не разбраха темата и благодаря че за толкова кратко време имах отговори обаче момчето е доста срамежливо и ако може някой и др съвет за намеци за съжаление по едно време спрях и той май остана с погрешни впечатления един път ходихме до плажа и му казах да се подпра на него да се събуя на др ден не направих същото заради оня идиот дет ми каза че нищо няма да стане
    Ама недей да го слушаш оня надутия..той може нарочно да те л1же че не може да стане нищо между вас само защото може би иска ти да харесваш него!!Да не ти пука кво ти казват другите дали ще стане или не зависи само от теб и момчето..тоя третия е излишен!!

аз си му го казах в очите че не ми симпатичен защото ме попита защо звъня само на другия и готиния беше там и каза значи аз съм ти по симпатичен и се усмихна сладко

Супер фен Аватара на pinki
    аз си му го казах в очите че не ми симпатичен защото ме попита защо звъня само на другия и готиния беше там и каза значи аз съм ти по симпатичен и се усмихна сладко
    аа егати как си му го рекнала Така му се пада като е нахалник
    ПО темата: подкрепям останалите :P действай ! А относно срама ще му мине
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Re: запознах се с един сладур но имам нужда от помощ

седнах на един шезлонг разкрачена > ей така и той седна пред мене и стана ето така <>един срещу друг
    Ей това обяснение,много ме разсмя
    Аз пък немога да си обясня,защо взимаш под внимание мнението на "надутия" (както го наричаш ти),след като знаеш,че и той те харесва?

edna ve4er si govorihme kakvi momi4eta haresvat i toz gotiniq kaza 4e haresva kle4ki smisul tezi slabi4kite momi4eta a az sum priqtno zakruglena korem4eto mi otiva kum plosko imam hubavi proporciii drugiq variqnt e da me namira za slaba koeto ne mi se vqrva puk i sled tozi razgovor s nego se pozdravqvahme s ezi4eta sme6no kazano plezehme se edin na dryg i vse o6te sum tolkova oburkana :\

pls svetnete me za poslednoto koeto pitah

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Продължавай.

Град
    Аз кое беше последното нещо което пита..само каза че сте се плезили !!

Супер фен Аватара на pinki
    pls svetnete me za poslednoto koeto pitah
    би ли повторила въпроса?
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

emi toi kazva 4e har slabi momi4eta a az ne sum osobeno slaba smisul leko zakruglena kum slaba otivam i posle tva plezene det ni e kat pozdrav nzzzz kvo da si mislq dali me haresva mn sum oburkana e tova mi be6e vuprosa da mi razqsnite i merci 4e obry6tate vnimanie na temata mi

Давай, дейсвай, сваляйте се на воля, а пък онзи надутия не го мисли!!!

Град
    в мазето ;dd

Re: запознах се с един сладур но имам нужда от помощ

[quote="Erica"]
    седнах на един шезлонг разкрачена > ей така и той седна пред мене и стана ето така <>един срещу друг
    Ей това обяснение,много ме разсмя

Продължавай с намеците и нека да са по-силни и нещата ще се подредят (надявам са )

не се води по акъла на надутия,а продължавай с намеците към другото момче

e samy napred i nagore ne slu6ai ti drugite moje6 da se savetva6 ma ne se doverqvai slqpo slu6ai sebe si ti trqbva da znae6 kvo iska6 nai dobre:}
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

emi toi kazva 4e har slabi momi4eta a az ne sum osobeno slaba smisul leko zakruglena kum slaba otivam i posle tva plezene det ni e kat pozdrav nzzzz kvo da si mislq dali me haresva mn sum oburkana e tova mi be6e vuprosa da mi razqsnite i merci 4e obry6tate vnimanie na temata mi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си