- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета питам главно на вас..........
Защо не!!! Това си е нейн избор, а щом я харесвам какво като има пиърсинг там. И другото. Кажи на твоя приятел, да не ни замесва в някви групи, кой какво харесва, и кой какво не харесва. ВСЕКИ СИ Е ИНДИВИДУАЛЕН!!!!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Е тва например е красиво, само че на друга п*тка, би седяло невероятно. Аз например искам да си направя този пиърс.
ето ТВА е по-красива п*тчица
или ТАЗИ
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от onlylovenosex
![]()
![]()
гадно е... аз лично съм фенка на пиерсинга,но не бих си направила точно там долу... исках да си напрая на езика ама бащата не даде...
![]()
Първоначално написано от jghgh
оф, струпаха се мнения .. та, нарочно си цитирам мнението.. момчета, какво мислите?
Момчета,знам,че ще ме критикувате,че пиша във вашите страници,а пък съм момиче,но искам да споделя с вас,че този вид пиърсинг според мен не привлича особено мъжкото общество.![]()
![]()
Що за момиче е това,дето ще си направи пиърсинг там???Според мен не е достойно!!!
![]()
![]()
![]()
Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill
Като не ти харесва момиче с пиърсинг мн просто ...Първоначално написано от onlylovenosex
Баща ти има клещи нали... ?![]()
Какъв е проблема? Стига пиърсинга да не е между двете устни не виждам какво би ме спряло![]()
mi zavisi kude dolu???6tot izviniavai ama az se se6tam pone za tri mesta "tam dolu"em az ne sum mom4e no spored men e iako az obi4am piursing kudeto i da bilo i na ezika e mn iako!abe momi4etata si praviat kvoto iskat puk ako na mom4etata ne im haresva begaite!!!
![]()
![]()
Аз лично не обичам такива момичета защото съм почти сигурен че всяко момиче с обица на пут*ата е било яко еб*но.Просто не обичам да ми се шарят някви ламарини докато си прая кефа![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
I would if I coulddddd![]()
В грешка си.Първоначално написано от FantaMen
Аз щото много се интересувам от пиърсинг бая форуми съм изчела и мнозинството от дамите споделят че правят този пиърсинг именно защото е много личен и не всеки ще го вижда.
Пиърсингът на интимните части зараства бавно и трудно и едва ли някоя яко проебана курва ще е готова да търпи такова дълго време без секс.
Така че преобладават някви екстравагантни девойки дето си правят такъв пиърсинг.. може да има изключения де, само казвам.![]()
Освен тва тия момичета са бая разнообразни и шарени в секса.. Нестандартни.. Поне би трябвало де.
Както и да е (:
ми мен ме кефи,не ми пречи изобщо ш'си я разклата![]()