- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хйелп!Как да го кръстя?
Кръсти го Бинго мойто коте се казваше така беше мнмнмн сладичко ама по добре както ти искаш и както си го чувстваш
Елвъндорк![]()
![]()
![]()
![]()
(познато ли е на някого
)
Glory,Glory Manchester United!!!
Амфетаминчо...туй винаги ме е кефело...по приляга на куче,но и за котка върши раота
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Ми кръсти го според характера му или според външния вид.. според мен така ще избереш най-подходящо име за твоето коте![]()
Horse Crazy Girl!!
+1Първоначално написано от da_e
.,
П.С. - един приятел си е кръстил котката "пичина"![]()
![]()
Ако още ни си го кръстила.... красти го КОНДИОможе да му викаш и на галено КОН
2в1
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Пинко или Зигмунд.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ако е рижав- Рижко
пухчо, рошльоджони , гарфилд
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
на мен ми харесва Лъки .
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
кръсти го King Anus
котето на моя приятелка се казва мъгълче. мн е сладко,тя го свързва с това че то е сиво,но мн по-свето и го сравнява с мъгла.![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Джейсънн..![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Na edin fr se kazva6e Siemens![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
murlo
Цезар е моя котарак, така че ти го предлагам, хахаха. Цезар в превод от латински означава космат, много е якооо![]()
![]()
![]()
Предишния ми се казваше Клавдий. Изобщо ... имената на римски императори и пълководци много ходят на мъжките котараци съм забелязала
![]()
. Само трябва да проучиш характера му, за да избереш най-подходящото
![]()
Memento moriendum esse!
пухи-пухчо,томи,сноубел![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.