- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Количеството на спермата
Momcheta,sega se zamislih,ima li znachenie kolko sperma izhvarlqte vsmisal takuv orgazma po-silen li e kogato se izhvarlqte poveche..ima li izobshto nqkvo znachenie tva?i orgazma ednakvo silen li vi e vseki pat
Т.7
swords1010
Ако , не си го правил от много време е нормално да хвърлиш повече.
"Колкото повече, толкова повече" - казал мечо Пух ...
Колкото по-отдълго не си свършвал, толкова повече изкарваш...
Ако си пред свършване, но нещо стане и не свършиш и след няколко часа свършиш, количеството отново е доста голямо ...
А колкото по дълго свършваш, толкова по-голямо е удоволствието ...
Колкото по възбуден си, толкова по силно чувство ...
Ако не съм правил секс,или не съм мастурбирал от много време нормално да има повече сперма!![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Мхм .. +1Първоначално написано от black_wish
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
+1Първоначално написано от black_wish
Само мога да допълня, че ако пред свършване нещо те притесни/стресне, изхвърляш значително по-малко количество сперма.
mi taka si e :):):)Първоначално написано от black_wish
ако не се уважаваш дълго време.... стават ли ти големи топките ?![]()
... ДА БИГ БАЛЛЗЗ ?
am ne nqma znachei samo 1 spermatozoid vlizav qicekletkata takache e ne e problem![]()
Auspuh ...!!!
Ама за да стигне един до нея колко братчета трябва да се жертват...Първоначално написано от LOve Fif
А иначе какво имаш предвид под това да е по-силен организма, ако изхвърля повече? Това си е индивидуално - един хвърля повече, друг по-малко, но много зависи и от възбудата![]()
А бе кога ще излиза Батман по БГ кината????Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Колкото е по-голяма възбудата, толкова повече се отделя
Но при всеки е индивидуално![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Батман вече го има по кинатаПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Това значи ли че примерно ако правиш 2 пъти секс в същата вечер (и втория път логично има по-малко сперма) втория оргазъм ще е по-слаб? Или това няма значение..![]()
Мда това питах защото нали казаха че колкото повече изхвърляш толкова е по-силен оргазма но пък то втория път няма как да не е по-малко количеството спермата... А пък ние с бившия ми един път го направиме 4 пъти за една вечер и вече последния път имаше само 2 капчици... почти нищо не излезе ма той каза че си е свършил..Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
Хахаха с 2 думи нищо не е сигурно а?Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
![]()
Да..Първоначално написано от slun4ice
Просто се губи част от възбудата, спермата е по-малко, пениса е по-мек, всичко това води до по-слаб оргазъм.
Моя приятел,въпреки че се чукаме всеки ден,изхвърля по тоооолкова много![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ако на теб ти е проблем на нас не ние. Само ще добавя: по - силен оргазъм, толкова повече количество!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Хмм...Първоначално написано от Чичко_Полицай
А тогава защо след първия път мъжете искат пак и пак и пак? Тоест аз ако знам че няма да ми е толкова хубаво изобщо няма да искам втори път....
Просто питам защото ми е интересно да ви разбера вас мъжете :P![]()
защото мъжете винаги искат секса дали ще ти е хубаво зависи от теб и от отношението ти към "чукача "
аве секс да има
![]()
Да бе всичко е ясно ама въпроса беше защо след каот знаят че няма да им е толкова хубаво като първия път искат и втори и трети?Първоначално написано от Rowdy
Ми представи си, че ти се яде шоколад на милка, но са ти останали само няколко парченца, изяждаш ги, но продължава да ти се яде.Единствената ти опция е да си земеш по-евтин, не толкова вкусен шоколад, но все пак е шоколад.Дано си разбрала метафората ми. :PПървоначално написано от slun4ice
искам шоколаддд...Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()