- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- хелп със разпознаването на видовете МЕТЪЛ
Първоначално написано от halino0r
То пък къде не е пълно с глупости?
Кажете ми напълно достоверен сайт, от който да видиш какъв стил е дадена група, че аз нещо не намирам такъв.
За метъл - метъл архивите ги признавам, но и там съм срещал неверни неща + тотално отвеяни жанрове...
хъхъ..
Грийн Дей - Punk Rock
Май Кемикъл бла-бла.. - Emocore
БФМВ - Emocore/Metalcore
Папа Роуч - Alternative Rock
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Ебъъъъъъъ ли ги май са там някаъв емо стил. А за разпознаването на видовете метъл купи си металотърсач и ще ти показва
![]()
We were lost
On grinding ice
In fear and hunger
Dead winter reigned
In Araman
Емокор са БФМВ, даже не са много лоши, имат хубави неща от време на време.
Грийн дей са ти поп-пънк/пънк-рок, в старите си времена бяха хубави, сега са продажници. Но пак имат неща, дето ме кефят.
MCR = емокор. Ма са по-зле от БФМВ ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от exploitedteen
айде всички тинейджърки ръцете горе за ученическия хардкор
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
v dne6no vreme vseki stil v koito prisustvat GRUPI koito polzvat kato instrumenti KITARI BARABANI PONQKOGA KEYBOARD ili ne6to srodno na METAL/ROCK MUZIKATA im vikat ROCK ili METAL JOE COCKER kato polzva v BAND-a si vsi4kite goreizbroeni instrumenti 6to ne go vodqt ROCK ili METAL muzikant
a po temata tiq grupi svirqt
green day-nekva nova raznovidnost na punka s elementi na pop muzika
BFMV-nqkakuv hard rock ili ne6to takova ponqtiq kato emokore sa izmisleni ot fenovete
a my chemical romance...mi tqhnoto nqma ni6to ob6to s metala kato cqlo prosto...mi da si sdvirkat kvo mi pre4at mom4etata
ina4e ot trite me kefqt nai ve4e bfmv
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
на кого му трябва да ги разпознава? и без това след няколко бири ти е все едно какъв точно вид метъл слушаш!![]()
"I feel I've lost my spirit and sold my soul
Got no control!"
ето го отговора - кратко, точно и ясноПървоначално написано от Мо6no
иначе като има такива дилеми, влизате в официалния сайт на групата и четете - почти винаги има информация как сами се определят.
... so much to live for, so much to die for ...
е, извинявай обаче Слави много отдавна спря да прави чалга
Аве да ви кажя баш метал е Cradle of Filth,Slipknot,Cannibal Corps (Green day - metal хахаха)
Don't you EVER offend neometal!!!EVER!!!
tiq idioti nqmat ni6to ob6to s neometal-a
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Да не би да се съмняваш,вече му викат Слави блекъра.Първоначално написано от exploitedteen
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
някой да е чувал, че музиката не се дели само на чалга и метъл? и че за метъл не се броят само блек и дет?Първоначално написано от lsd43
Бате Слави няма определен стил на музиката,която прави. Той е шоумен и дори да казва,че влага смисъл и чувсто в пеенето - аз не мисля така ... Няма си проблеми човека - нали е фул от парички ...![]()
Изобщо не ми харесва като изпълнител.
Слафчо сам много добре си е определил стила, но темата май не беше за него ... историята всъщност тръгна от там, че ако на определението на групата (за стила) на може да се вярва, то аз не се сещам на кого о.О на некви "разбирачи" по форумите може би?!?![]()
Да,бе .. и аз мога да кажа "Аз свиря готик" и да съм тръгнала с идеята да правя този стил музика,но в крайна сметка песните да звучат като емокор. И какво? Хората ще вярват на неверните ми разбирания в това отношение или ще преценят с ушите си? ...Първоначално написано от insanity_666
мда, много моля за извинение! забравих, че е невъзможно да станеш известен, освен ако не си абсолютен музикален инвалид, който не разбира какво свири![]()
ае, ако чалгарка реши да прави "метъл" албум - ок, сигурно такъв ще е ефекта, ама аз говоря за някакви нормални групи, които в повечето случаи са я слушали тая музика преди да почнат да я свирят.
1.нито едно не е метълПървоначално написано от alenka
2.my chemical romance - погрешно определяни като емокор, аз ги определям като алтърнатив поп/рок
3.green day - поп пънк
4.bullet for my Valentine - метълкор, също погрешно определяни като емокор
end of story.
war - destruction
war - destruction