- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KAKVO DA PRAVQ. POMOGNETE !!!!
predi 6 dni tragnah s edno momeche,koeto me haresvashe i az si mislih che go haresvam no razbrah che vsashtnost ne izpitvam nishto kam nego daje vze da mi stava protiven ai i na vsichko otgore zapochnah da se vlubvam v nai-dobriq mu fr,koito vsashtnost si ima gadje,no s neq ne se sreshtat tolkova chesto.prosto veche nz kakvo da pravq![]()
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
Вадиш голямата ножица :P
..Абе момиче ти за мен не знаеш какво искашшш вее!!!!
Кажи на момчето че не го харесваш..че само в началото си си помислила че имаш чувства к1м него..но сега си ос1знала,че си се заблудила(мисля че така ще е най-добре но както и да го кажеш ще б1де т1по)..а моя с1вет за тва че харесваш най-добрия му фр е да поизчакаш малко ии да не му казваш веднага(П1РВО РАЗБЕРИ НАИСТИНА КВО ИСКАШ ЗА ДА НЕ ПУСНЕШ ПОСЛЕ ТЕМА..МИ АЗ И НАЙ-ДОБРИЯ МУ ФР ХОДИХМЕ 5 ДЕНА АМА РАЗБРАХ ЧЕ НЕ ГО ХАРЕСВАМ А ХАРЕСВАМ..ЕДИ КОЙ СИ...
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
no kak nemoa go zareja toq parviq taikato 6te go naranq ai po tozi na4in negoviq fr moje i da ne me pogledne vaob6te i dali da mu kaja na nai-dobriq mu fr 4e ne go lofz
Мисля, че този текст ми причини мозъчни увреждания.
хмм като прочетох колко бързо ти е станал противен първия .. и с втория май ще стане така ...
така че недей много много да се притесняваш![]()
аа отностно писането ти - УЖАС
а тва в последния ти пост дет го написааа .. lofz -придрайфа ми се!![]()
![]()
А така.
Остави гаджето ти, на произвола на съдбата.
И се пробвай с приятеля му.![]()
Малко ще се получи глупаво.. ама... кво да се прай.. съдба..
+1Първоначално написано от w0sh
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
И някои твърдят ,че жените зн кво искат искаш онова момче не за друго ,a щото не може да го имаш няма кво да го занимаваш особено като си има приятелка,за да ти омръзне след три дена и да му е*еш мамата и на него кат на тва Не е номера се фанеш с първи срешнат и кат го опознаш да викаш къв дебил е![]()
![]()
![]()
![]()
Always somewhere miss u where i've been I'll be back to Love U again
po-dobre za sega ne ostavqi priqtelq si,ostavi ne6ata na sly4ainostta,moje da se iznenada6![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
момиче съм ама те подкрепям!Първоначално написано от Dorky
![]()
1. научи се да пишеш на български!
2. ако ти пукаше, че ако оставиш сегашния ще го нараниш тогава защо не се замислиш, че можеш да развалиш приятелството и на 2те момчета а ?!
3. научи се да си гледаш в паницата ! Не се меси с обвързани момчета, че да не ти стане навик!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Скъсай с него щом нямаш чувства.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
prav si trqa skasam s nego ama kak 6e mu stane gadny i to mn pak i nego ve4e sa go zarqzvali na vtoriq den i neiskam az da sam vtorata koqto pravi tvaПървоначално написано от Steli{P}
Абе момиче не знаеш какво искаш. По-добре остави и двете момчета.
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!
Не харесваш приятеля си,защо тогава си още с него?Зарежи го и го остави да намери щастие другаде.А с другото моче не се занимавай-има си приятелка.
Първоначално написано от w0sh
![]()
2 дни уоу имаме рекорд... Остави момчето губиш неговото и своето време, в което можеш да намериш човек, с който да се обичате, а колкото до наи-добрия му приятел само ще им развалиш отношенията и ще нараниш себе си или другото момиче
zarqzvai da ne stane po lo6o mila{}
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
parvo az ne sam takava i ako tragna s nai-dobriq mu fr nqma da mi omrazneПървоначално написано от yuyuto
Bii si kuhata glava v stenata, moje da ti pomogne da zapochnesh da mislish predi da vyrshish neshto...