- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KAKVO DA PRAVQ. POMOGNETE !!!!
+1 :PПървоначално написано от NaNa_SladuRana
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
какво да правиш ли.. ми като за начало започни да мислиш !
Sometimes we put up walls not to keep people out, but to see who cares enough to break them down...
нещо не схванах![]()
Мда, и аз така мисляПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Животът е адът описан в Библията!
az otna4alo go haresah ili moje bi samo taka sam si mislilaПървоначално написано от yuyuto
Ich habe nichts nur eine Liebe
Незнаеш какво искаш и ти самата...
otkade si sigurenПървоначално написано от ludisuvurshen
Ако това момче не и беше вързало и не бяха гаджета щеше да има тема.Много го обичам,но той не ми обръща внимание,как да го накарам да ме хареса.Ама е постигнала целта и вече не и е интересен.
Май трябва някой да е опъне и да е зареже и да е насочи в правилната посока.
ave ei q po poleka s dumite ve i izob6to ne e taka kato ti si misli6 razbra li meПървоначално написано от djfly
mi tva po koeto pisa razbrahПървоначално написано от Andreev
За първия си знеш,късаш го.Оооообаче за втория ако има найстина сериозна връзка и ако го обичаш го остави намира и не се меси в тяхната връзка,за него ще е по-добре.
Glory,Glory Manchester United!!!
Освен ретарди има и телепати в тая държава...вече мн разновидности станаха...почвам да си водя бележки...Първоначално написано от Andreev
mi da nai-dobre 6te e takaПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох обичам този, оо не всъщност осъзнах, че не го обичам.. май.. или може би го обичам ? Обаче сякаш харесвам и един друг.. и май него повече го обичам.. или може би третия го харесвам най-много, ама............![]()
тшк
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Аз п1к ш'е ти кажа да седиш с тоя противния - да си по - близо до оня с гаджето... и зад г1рба на двамата... се шлякайте на воля...
Като не си сигурна не прави такива крачки,защото караш хората да страдат..Мисля,че след като сама си се вкарала в тая каша,тряа сама да се измъкнеш..А с най-дурия приятел хич и не се занимавай-момчето си има приятелка,където са двама няма място за трети..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Ако скъсаш с първия може бе няя да имаш никакъв шанс с другото момче защото едва ли не си наранила приятеля му като си скъсала с него.Най-доброто е да оставиш и двамата.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Kaji my istinata...kolkoto pove4e 4aka6 tolkova pove4e 6te go zaboli kato go odreje6..nqma smisal da si s nego sled kato nqma6 4yvstva...a kolkoto do nai-dobriq my prqtel...nedei da my go pri4inqva6...ot tova mnogo 6te go zaboli.Do sega na mene ne mi se e sly4valo,no ako nqkoga mi se sly4i...6te my priznaq kakvo 4ystvam,no nqma da tragna s nai-dobriq my priqtel....tova e mnoito mnenie...nz dali 6te me posly6a6,no taka e po-dobre ako ne iska6 da go narani6 o6te pove4e,vse pak i toi ima sarce!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преследвай това което искаш.И какво пт това че си има гадже?
Проучи го(къде ходи,с какво се занимава,дали одича гаджето си)![]()
v4era nau4ih che mai s gadjeto mu shte skasat skoro vreme daje tva toi samiq go kazaПървоначално написано от fenkatakrisi952