.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: На море...

На море...

Като сте на море и си харесате някое момче или момиче,как го заговаряте ? Давате ли му някакви сигнали,че ви е симпатичен или направо действате ? Можете да разкажете и случки как сте се запознали с някой.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ъм..направо отиам и се запознаваме..после може да ходим да пием по нещоо ии така се запознааме..така си фанах и едно гадже ама ск1сахме поради ..голямото разстояние
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Миналата година като бях имаше няква група руснаци г/д колкото мене и на закуска винаги се засичахме и си бях харесала един и само се гледахме И една вечер той ме попита къде се провада ескимо и аз го заведох,после седнахме на една пейка и си говорихме до 3часа,но дойде ръководителя им и го прибра,а на следващия ден се видяхме на плажа... Много яко беше
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

миналата година на морето си харесах един,който беше в съседния хотел и само се зяпахме.. Една вечер с приятели отидохме на клуб..там се засекохме(танцувахме) .После ме попита къде ще ходим на дискотека,дойде и той иии почнахме да танцуваме накрая той ме обърка към него..,целуна ме иии от там се почна ..уж ходехме,ама..на морето не може много,много да се задържиш с един :P там е пълен разврат

Град
    L.A. \ Moscow
    Отивам запознавам се, това е... а да излизаме после
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Разчитам на големите ми тзитзи.
    Ако не го привлекат, единствено настоявам с поглед.
    Па като ни се засекат погледите се пипам някъде... я по шията, я по лявата гърда, я по баджака.. като се замисля до сега не съм се опитвала да заговарям някъде някого в някоя дискотека освен веднъж и отидох и му казах Здравей, а той ми вика What аз му викам оу ъ? той вика what's your name и аз му викам Fine, thanks ..и се обърна на другата страна и след няколко дена осъзнах какво ми е казал......

Та така
    А иначе ако е някъде на плажа по брега.. толкова съм срамежлива, та минавам с едно "Извенете колко е часа" или "Имате ли запалка?"
    Де да знам, срам ме е да започна първа да свалям някого.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    без да искам се блъскам и и омокрям циците с нещо (желателно е да е вода, че водката е скъпа и не трябва да се хаби) и после и ги чиста
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    миналата година на морето се запознах с едно момче...всъшност той с мен ...доиде и ми каза "как се казваш" ..и аз седа и го гледам там запознахме се ...говорихме си (бях с приятелки) после сека вечер се засичкахме по града и толкова...после не го видях повече
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    без да искам се блъскам и и омокрям циците с нещо (желателно е да е вода, че водката е скъпа и не трябва да се хаби) и после и ги чиста
    Ама с кво ги чистиш,
    че тая техника ми е интересна?
    Примерно сваляш банските и и казваш
    ей ся ще избърша.
    Или си носиш парцал?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Ама с кво ги чистиш,
    че тая техника ми е интересна?
    Примерно сваляш банските и и казваш
    ей ся ще избърша.
    Или си носиш парцал?
    ам с квото имаш под ръка, ако нямаш нищо и имаш мускули може да си свалиш тениската 100% ше правиш секс вечерта
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Директно отивам при девойката и й казвам, каквото имам да й казвам.... Не съм от хората, които се занимават с некви простотии като намеци и т.н.
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Отивам и се запознавам с нея пък каквото сабя покаже.
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Голям фен Аватара на FantaMen
    Ае вие напрао ми чете мислите точно такава тема търсих.Днеска видях едно момиче на плажа и много ми хареса.Бях с един приятел и ми навам по брега и не я заглеждам после той ми вика на виж тази с черния бански.Обръщам се аз и тя ме гледа.Продължавам си тя пак ме гледа и ми се усмихва.Минавам втори път тя пак ме гледа и аз и се усмихнах.Утре пак съм на същия плаж и се чуда как да се запознаем.Няма да стане с истърканото Колко е часът? За тва даваите някви идеи.
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Сдухвам се и пропускам шанса си ..
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от INSANE™
    Сдухвам се и пропускам шанса си ..

страшен подход за сваляне на женки имаш баце
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    отиам и и казвам "желая те ма" и тя остава очарована от любезното ми държание и така стават раотите...ама това миналата год го правих незнам дали още минава

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    az sum si na moreto,za sq ne,no predi da sre6na gadjeto, naprao davam signali i deistvam
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Blab
    Играех си на сервитьорка в един стол.(т.е. стоях по 4 часа далеч от плажа, с/у легло, манджа и минимално заплащане)
    Как се запознавам с хора? Усмихвам се, както обикновено, отивам и изръсвам някоя глупост, следва неописуем хилеж и вече всички ме обичат.
    Обаче, ако съм си харесала някого... има 2 възможности - разпитвам хората, с които е(в негово присъствие) - "о, кога ще ме водите на дискотека, викате...", ала-бала... А, ако е някой срамежливичък, направо си го притеснявам и постоянно повтарям "а, не, няма да ми мълчиш"...

Като обобщение - говоря. И гледам всичко да е като на шега, че всеки да излезе невредим от ситуацията.(при не/желание)

Голям фен Аватара на FantaMen
    Някоя друга идея.Утре мисля да отида при същото момиче от предния ми пост.И просто нз кво да и кажа.Давайте идей на начинаещите
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си