- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- shokolad+koremni presi=plosko koremche sled 2 sedmici..?!?
dobre izvinqvam se super mnogo za tupata tema..no tozi vupros me muchi ot mn vreme..poneje obojavam shokolad..a imam malko shkembence..i se podlagam na dieti no lsed 4-5 den prosto se otkazvam..ne moga i izqjda i kutiq s shokoladovi biskviti..prosto nqmam volq..i a3 iskam da popitam dali moga da si qm na den po okolo 5 shokoladovi biskvitki (zashtoto ne moga bez tqx) i ako pravq po 100 koremni presi na den dali moga da si gi qm tezi biskvitki i sushtevremenno da mi se stqga korema ot koremnite presisled 2 sedmici zaminavam na more ii dali ako si qm savsem normalno s 4-5 shokoladovi biskvitki na den i s 100 koremni presi na den shte moga li da si stegna koremcheto za moreto
ne se smeite molq vi..tova me muchi..zashtoto ne moga bez shokolad..a sikam malko da si stegna koremcheto za moreto (za 2 sedmici ) taa shte vi buda blagodarna da mi kajete dali vuzmojno i ako ne kakvo trqbva da napravq za da si stegna koremcheto (samo okolo pupa zashtoto tam e problemnata oblast) za 2 sedmici blagodarq viiiiiiii predvaritelno
![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Амиии 1 приятелка е джудистка и ми е споделяла как са ги принуждавали да смъкват килограми преди състезанията, за да могат да влязат в дадена групаи 1 от методите беше, ядеш само шоколад няколко дена обаче яко спортуваш: бягане, коремни, лицеви яко спорт!
и през тва време се наливаш с вода то това е ясно
И е доказано, че от шоколад не се пълнее, той дава мн енергия, която трябва да се изразходи, а ест ако не я изразходиш енергийката си остава под формата на сланинки ту на стомахчето ту на дупето и т.н. :P А както е твоя случай набивай на салати, вода и по-кротко с шоколада
и да не забравиш коремните всеки ден
за 2 седмици ще си се оттървала ако сметките излязат верни
успех !
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
olele macko nqmash si napredstava kolko mnoooogoooooo ti blagodarq![]()
![]()
![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
ей ама слушай сега хубаво е да хапваш натурален шоколад 2 часа преди тренировкататова да ти е закон Божи
![]()
П.С. пак заповядай![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ne zapo4vaite s glupavite mneniq pak .. ot 6okolada ako ne se nadebelqva zna4i ot ni6to ne se nadebelqva.to zavisi ot 4oveka ako e ektomorf i ot 1 kg 6okolad nqma da nadebelee no ako e kato momi4eto pusnalo temata ne i prepora4vam da qde 6okolad izob6t.. no vse pak 6tom nqma6 volq zna4i ne go iska6 dostata4no i ne ti trqbva plosak korem taka 4e ti si re6avai
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
пак ли ?! Че кога съм давала глупави мнения ?! Доказано е, че от шоколад не се пълнее, той дава енергия и е мн ясно, че като не се изразходи енергията организма си я запасява, а и не мисля, че тя пълнее толкова мн от шоколад при положение, че тя самата казва, че не може без него и вс ден хапва нещо шоколадово ! За толкова време + вс ден шоколад нямаше да се размине само с малко коремчеПървоначално написано от HaPKoMaHqk
![]()
То каквото и да се яде,ако се изразходва после,няма да се надебелее от него.Първоначално написано от pinki
еми даПървоначално написано от j_adore2
а и по-добре е да не си лишаваш организма от нищо. Аз направих тази грешка и сега ме е страх да хапна дори и 1 бонбона... не искам и др да я повтарят
![]()
100%-тов отговор НЕ!!!
Шоколад+коремни преси=ти си шибан педал
трябва да правиш поне по 1000 че да си махнеш корема и да ядеш по 5 шоколадови бисквити на ден![]()
а има и друг начин.. спираш хляба, плодове (освен ябълки), пържено.. само варено пилешко. Тренираш като робот (не те знам какво можеш да правиш) .. ядеш само мляко, пилешко крехко месо-варено, ябълки, мюски (не с плодчета.. с плодчета и баба знае). Никфо газирано.. само вода и по малко сок ако имаш желание...
ама какво те заблуждавам за 2 седмици нищо не можешп да направиш. Да си мислила когато си надебеляла и си се пристрастила към шоколада, да видим сега как ще отслабваш
а има и друг начин.. спираш хляба, плодове (освен ябълки), пържено.. само варено пилешко. Тренираш като робот (не те знам какво можеш да правиш) .. ядеш само мляко, пилешко крехко месо-варено, ябълки, мюски (не с плодчета.. с плодчета и баба знае). Никфо газирано.. само вода и по малко сок ако имаш желание...
ябълки-наличие на монозахариди.Може да остави грейпфрут като плод.
Мляко-да,ама уловката е да е нискомаслено заради лактозата и не по-късно от 6 заради забавянето на метаболзима
Пилешко+немазна риба и телешко
варено+запечено и може малко майноеза(дори при деита човек трябва да приема определено количество мазнини)
Хляб-типов става по 1 филийка на хранене
така по темата
коремни преси-през ден 4 упражнения по 3 серии до отказ,може да гфи комбинираш и на суперсерии,долната област ти е проблемна -често срещано
шоколад-натурален 1 път седмично само и единствено преди тренировка и то малък,само оако не можеш без него
аеробика-имаш нужда корем се сваля чрез нея
за 2 седмици трудно ще го направиш иска се постоянство.успех
Ако има нещо питай
Възможно е но за две седмици ще е много трудно почти невъзможно ако не спреш шоколада. Най лесни е да го направиш като си намериш някакво занимание нещо което те кефи и докато го правиж ще забравяш да ядеш. Лакомията идва от много свободно време и малко удоволствия и така яденето ти се превръша в хоби.
blagodarq na vsichki shte se opitam da se vuzdurjam ot shokolada![]()
no shte poslusham suveta vi
aaa i super mn sm vi blgodarna za suvetite a otnosno tozi koito se smeeshe v 2-3 mneniq predi tova samo shte kaja - FuCk YoU MaZnA GaDiNo..!!!
![]()
i pak da kaja blagodarqqqq mnogooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
dobre be,samo ne razbiram za6to trqbva da se otnasqte s momi4eto tolkova surovo? (nqkoi pone taka pravqt) tq prosto iska6e syvet ot tezi,koito imat pove4e opit v otslabvaneto,uprajneniqta i t.n.,kakvo tolkova lo6o e napravila? prosto obi4a 6okolad,vse pak vseki si ima ne6to bez,koeto ne moje
![]()
![]()
![]()
шоколядът го приемай само във формата на натурален,а не в бисквитки тъй като там е какова суроватка с бяло брашно и няма нищо общо с него и не получаваш тази въглехидратна енергия а просто насищане на организма със съставки и примеси,които не се доближават до своойствата на истинският шоколадa3 iskam da popitam dali moga da si qm na den po okolo 5 shokoladovi biskvitki (zashtoto ne moga bez tqx) i ako pravq po 100 koremni presi na den dali moga da si gi qm tezi biskvitki i sushtevremenno da mi se stqga korema ot
коремните ги правиш до отказ бнез значение бройката и то всяка серия
da_e, ужасно си груб и по-лошото изключително безполезен! Тя помоли за съвет, а не за укорителна лекция на тема как си могла да надебелееш.
П.П.: Не ми излизай със "свобода на мнение", защото това не е мнение, а чиста проба злобно поучаване!
blagodarq na vs koito me podkrepiha..![]()
naistina ima svesni hora v toq forum i na tfa se krepi spored men..aa otnosno zlobarite kato onzi v mneniqta predi malko..prosto nqqm dumi..izbivat si kompleksite moje bi ili prosto obichat da unijavat i obijdat horata..a3 oshte ot ytre se zahvashtam..sutrinta shte izlqza da poticham..posle shte igraq uprajneniq i koremni presi..
i pak shte blagodarq na dobrite i milite forumci
![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
кви упражнеиния правиш
ami blagodarq za zainteresovanostta..![]()
![]()
ami predi pravih mn koremni presi i vkushti imam ured..no ne vidqh nikakuv efekt i sprqh..i zapochnah s shokolada
ami poprincip lqgam i si vdigam krakata kum korema tova spored men e po-efektivno ot koremnite presi v moeto polojenie..no ot ytre zapochvam i tova i koremni presi i tichane i na ureda za da postigna rezultat za 2 sedmici
![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
emi to poneje rqdko se namirat svesni hora v toq forum..a3 kolko temi sm pisala za problemi..vsichki se smeqt i zatova sm tolkova priznatelna..ama spiram za da ne se zasramite![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
за нищо,нали сме за това да помагамеето ти за корема:
1.нормални коремни преси-3 до отказ
2.щом тренираш вкъщи лягаш на пода и си слагаш ръцете под дупето и си повдигаш краката без да мърдаш кръста-3до отказ
3.комбинирани коремни преси-3до отказ
4.правиш коремни с извъртане встрани или стоиш правас или без гиричка и се наклянаш налява-за любовните дръжкитук пак 3 до отказ
1 и 2 ги правиш ан суперсерии -правиш 1 след тва 2 и тогава почиваш и така;3 ти е по-скоро за максимално стягане(изпомпване) и за вкарване на горната част на корем и да не се получи правиш долна част,а горна я няма никакваа,тъй като др са за долна,а 4 е за т.нар.паласки
okedva se sdurjah da ne kaja blagodarq
![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
![]()
![]()
хахаха
ако имаш др въпроси питай
айде 1 от мен -на колко си,кг ,ръст ако не искаш да пишеш тук пиши на лс![]()