Първо се извинявам, че пиша от профила на сестра ми, но ми трябва съвет. По-голям съм от повечето който пишат тук, но предполагам ще може да ми помогнете....
От нашата фирма ме пратиха на курс за обучение за една седмица. Там се запознах с едно момиче. Беше красива, хареса ми. Малко закръглена в дупето. Запознахме се, но тя беше с колежки и нямаше как да си говорим по за дълго. Постоянно я гледах, когато имах възможност. Последният ден като отидох до тоалетната (беше обща) я заварих вътре. Тя ме попита: "Искаш ли да ме чукаш? Само ме зяпаш!" Аз се стаписах-въобще не очаквах. Тя ме хвана за ръката и влязохме в една от кабинките. Тя си свали панталоните и се надупи. Беше с бели бикини-даже незнам дали са бикини, по скоро гащи. Подаде ми презерватив и ми каза: "Не ме жали. Набивай дълбоко докато се изпразниш".
Гледката ме възбуди. Вкарах и го без предисловие и както тя каза-не я жалех. Даже малко брутално си беше Тя се разхленчи тихичко-болеше я. След като свършихме тя си тръгна и не каза нищо. Аз бях толкова потресен, че не можах да реагирам адекватно............
Обаче я харесвам и ми се иска да стане нещо повече от един път секс. Според вас ако я потърся (даде ми визитка още като се запознахме) дали има някакъв шанс? И защо тя искаше бърз секс?