.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...

Гаджетата и родителите!!!

Е...вашите приемат ли приятеля/приятелката ви?Запознахте ли ги вече?Какво мислят за връзката ви?

п.п.-`Наще се ужасяват при мисълта, че си имам приятел ноо на мен не ми пука особено .Важното е, че го обичам !!!

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Гаджетата и родителите!!!

Цитирай Първоначално написано от LoLLyPoP*
    Е...вашите приемат ли приятеля/приятелката ви?Запознахте ли ги вече?Какво мислят за връзката ви?

п.п.-`Наще се ужасяват при мисълта, че си имам приятел ноо на мен не ми пука особено .Важното е, че го обичам !!!
    На колко си?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    14 той на 16

аамии при мен е малко трудно да им кажа, по простата причина че той и на 18 аз на 14.. те го познават от много отдавана и имат добро мнение за него но сматят че сме just a friends.. ии не знам как ще реагират

Ми не 6тото те не са добре с акъла.... аз съм на 14 и никога не говора с тях за такива не6та за6тото особено маика ми ако и кажа 6е по4не да ми дава съвети да ме разпитва и просто е ужасно !
    Тъпоо

аз съм на 15 и наще също се ужасяват при мисълта да имам гадже попринцип нямам нищо против да ги запозная, нооо като знам как ще реагират по- добре да отложа това за далечното бъдеще

Град
    Там,където най-малко очакваш....

Re: Гаджетата и родителите!!!

Цитирай Първоначално написано от LoLLyPoP*

Мммм... така баща ми не знае ..понеже няма да го приеме
    Майка ми знае .. и ми се кефи яко на детската любов
    Виждала го е само на снимки .. ама ся кат се върн от морето.. може да я огреее и на живо да го види

На 14 съм , той на 14 след месец става на 15 .. ах... любофффффффффф
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Запознавала съм наще с гаджетата ми, но не съм им казвала, че ходим, нека те сами си правят догадките Като цяло харесват приятелите ми, но дори да не харесат някого само изразяват мнение, не ми забраняват да се виждаме или нещо от този сорт
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Знаят 4е си имам приятел , приемат го някакси.Не съм ги запознавала и не искам да ги запознавам
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    Bulgaria
    моите също знаят, че си имам приятел и дори го познават...аз отначало не исках да ги запознавам, но така се получи и дори в момента смятам, че е по-добре
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Да аз съм ги запознавала още преди като си бяхме само приятели и после разбраха че ходим и така...приемат го и нямат нищо против,майка ми даже му се радва

Познават го. Преди бяхме само приятели, но после ги осведомих за развитието на отношенията ни. Винаги са го харесвали много, дори ако случайно разберат, че сме се сдърпали винаги той е невинният -.-
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    в лайната!
    ми ако имам приятел и мисля че е по сериозно ги запознавам

Супер фен
    Познават се, нашите го приемат много добре, нямала съм проблеми досега, да чукна на дърво.....Не знам при него как стоят нещата и с техните.

П.П. Темата се повтаря.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Само мама познава гаджето ми.С тати ще го запозная по-нататък!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Ne.Mnogo iskah da gi zapoznaq,4e da me puskat s nego bez 4ak tolkoz golemi rezervi.No maika mi ne jelae da poznava nikogo.

nemislish li che ima prechina zaradi koqto maika ti nejelae da apoznava priatelqt ti?Ili poprincip za vqko edno otnoshenie reagira taka

Pri neq e trudno da se razbere za koe kak,kakvo i za6to misli,za tova sym se pootkazala

Цитирай Първоначално написано от swiss watch
    Pri neq e trudno da se razbere za koe kak,kakvo i za6to misli,za tova sym se pootkazala

Am..neznam trudno mi e da ti dam savet pri men beshe lesno maikini sami iskaha da doide v kushti vsushnost te go poznavaha no..i sled tova veche nqmah problemi smisal izlizah s nego i t`ka na kolko si :P

Не знам.Зависи от разбиранията на родителите.Които не винаги съвпадат нашите.Вика му се "дупка между поколенията".За съжаление я има по-често,отколкото я няма

Ако е нещо сериозно ги запознавам.
    Но по принцип си им обяснявам по-важните неща, дават ми съвети когато трябва и така..

Град
    In the middle of Nowhere
    Знаят...Първоначално малко се шокираха,после се запознаха и сега всичко е наред...Баща ми вначалото беше твърдо против голяма ни била разликата цели 2 години представете си ама аз ги запознах и сега имат много добро мнение за него...Лично аз смятам,че е по-добре да ги запозная,дори и да не е нещо сериозно,за да не стане някои съкътлък и после да се чудя кво да прая
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    с0фия
    хаха наще знаят а майака ми за сичките гаджета знае и никога не са имали нищо против ... не съм ги запознала щото не ми се е отворила възможност въпреки че майка ми знае как изглежда инече немам търпение
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    in my world!
    ами при мен е малко по различно тъй като е от др град и аз дори не го познавам достатъчно но имам предчувствието че е добър иначе нямаше да издържа 4 месеца мн е трудно защото и двамата сме на такава възраст че е невъзможно да се виждамеаз съм на 14 а той на 15 мама не го одобрява тя винаги гледа от лошата страна първо апък на тати не му пука особено мисли си че нашето е ей така,но аз го обичам страшно мн и знам че и той ме обича
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Да, и майка ми и баща ми приеват връзката ми. Познават се с приятеля ми и много го харесват.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си