- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коли ;)
Гаджето на мама има.И аз скоро ще имам,а тя милата книжка няма....![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
ми не мама нямасао тати...ама тя се ползва за обща,милата
колата
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
мама няма щото няма книжкааз все я карам да изкара един курс и да земе, ама тя си намира някви тъпи оправдания и не отива
очевидно не й е занимава
Да имат си отделни коли.
Естество на роботата им е токова, че са ни необходими два леки автомобила.![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И двамата имат коли, но пък са разведени.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И двамата, да. Татко има някакъф джип Хонда, а мама пак джип ама от тез малките дамски Сузукита.
Тате има кола, но понякога и мама я кара![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Само тати има кола. Тя майка ми я е страх да изкара книжка.
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
И двамата имат коли!Майка ми Форд Фиеста скоро ще я сменя с Някакъв Джип!А баща ми има ЛендРоувър Фриилендър!
Преди майка ми имаше но я продаде защотот не и трябвала и сега само баща ми има
+1Първоначално написано от sasha_90
![]()
+1Първоначално написано от Iria
Суетата.Моят любим грях.
Имаме една кола, но баща ми има едно служебно А4, майка ми също има служебна кола - Фабия. Пред блока виси нашия Шкодилак (Октавия - има няма 5-6 месеца е - тя нова), който аз го карам.
Преди имахме и един Ескорт, ама баща ми реши да го продаде, щото така и така само аз карам нашата кола.. Като имат работа бръмчат със служебните много ясно.
Don't tell me what I can or can't do !
Мама няма книжка, тати има и сътветно има кола![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
и двамата имат,а и брат ми има
само аз си няма...ама съм малка де![]()
I dvamata imat mama kara toq damskiq djip na suzuki deto e a ba6a mi pak jip ama negoviq e BMW
Imame edna kola,mama q kara,za6toto raboti v drug grad.Rabotata na tate e na 15 min ot nas,no pyk toi mrazi da 6ofira i bez tova.Mama pyk si pada po visokite skorosti i mnogo obi4am tq da kara.Taka de,nqma da se motaem po pyti6tata cql den![]()
a pyk mama mi e obe6tala da mi kupi kola,ako izkaram knijka.Za sega ne mi trqbva ,ama sled vreme moje da razmislq![]()
И двамата имат - Пасат 6 и Голф 5. Пасата, освен ежедневна кола на татко, е и колата за семейни пътувания. Иначе, след като семейството се увеличи с още един член, сигурно ще го сменим за някакъв ван
.