- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЛюбоВ ?!? хах
Имам 1 проблемче , значи влюбих се в 1 приятел на брат ми , и брат ми като разбра че се виждаме се видя с него .. говорили са си там нещо и брат ми му е казал че това че се вижда с мен може да повлияе на приятелството им .. и сега момчето което обичам ми каза че иска да си останем само приятели , защото иска да остане и приятел с брат ми .... Кажете ми какво да правя моля ви , мн ми е кофти за пръв път обичам някой и направо нз![]()
![]()
Еми приеми реалноста ще срещнеш друг..а пък може нещата да се оправят поговори с брат ти каква е причината да не иска да излизаш с приятеля му?
Мисля че темата може и да е Ебавка![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
на колко години си
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Трябва да знаеш,че е поставен пред много кофти ситуация...Аз като по-малката сестра също съм си патила от такова причтелство...В повечето случаи избират приятелството,защото ако нещо между вас не се получи...и между тях почти винаги идва отдалечаването...
О.О не си личи !!!Първоначално написано от ffff12
+1Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Тоест ,защо не поговориш с брат си ?Първоначално написано от ffff12
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Колко години ви е разликата с брат ти?Първоначално написано от ffff12
говорих ... той почна да ми разправя че като скусаме ще трябва те да се скарат и така, 2 години ни е разликата ..
Ми аз мисля че по правилно е да избере брат ти пред тебе защото те сиг са приятели от доста време а п1к някои приятели остават за д1лго време за тва ..защо да избере теб и да загуби приятел..по-добре да си запази прителя ?Първоначално написано от ffff12
Не е голяма,но незнам.Може би брат ти го познава добре и иска да те предпази.Незнам,можеш да се опиташ да му обясниш какво чувстваш и да го помолиш да ти даде по-основателна причина...Но имай предвид,че бащинската и братската ревност е голяма работа...И само да кривне приятелят ти...брат ти ще откачи,защото става въпрос за малката му сестричка...Първоначално написано от ffff12
popitai brad si,kakva e pri4inata i my kaji za 4yvstvata si,yspeh![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Е,какво му пречи на брат ти да тръгнете...![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
животът хубав като си само дете!
![]()
ПП. пребий брат си, злобее.
Първоначално написано от Riot
Ако нищо не може да се направи по въпроса, не настоявай за нищо от приятеля на брат ти.
Както тиказаха преди мене, поговори с брат ти. Ако нищо не излезе, не се меси повече. Приятелството им е по-важно от твоите чувства, явно според тях. Което е кофти.
ще бъде яко да го направя ...Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()
![]()
благодаря за отговорите![]()
Кофти не кофти това е... жени много приятели малкоПървоначално написано от cherinka
... и те така
предполагам че брат ти мисли за твоето добро и знае повече подробности за това момче и е решил че е неподходящ за теб....
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..