.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Град
    Sofia
    Всички рано или късно правим грешки,хора сме все пак....на всеки трябва да му се прощава...и все пак човек се учи от грешките си,нали??

Ne!Pone za mene nqma takiva opcii!

Това е нещо, което не може да се промени. Най-добре поговори с него, за да се изясните и тази ситуация не създава проблеми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    София

Re: Трябва ли да влияе..?

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Добре....кажете ми според Вас.....ако двама човека се обичат..трябва ли миналото да влияе на връзката им...нямам предвид момичето да е била някаква ку*ва или момчето наркоман..или нещо такова...ами просто някой от двамата да е направил някаква грешка, която вече не може да се поправи....., но пък да не може да се забрави....и ддз някакво съветче...не искам да губя това момче....
    Съвсем спокойно можеш да кажеш на приятеля си какво си направила, ако го считаш за нужно. Гледам, че пишеш за момче - надявам се си момиче..

Няма защо да влияе. Минало-заминало. Ти си преценяваш дали да кажеш, но моя съвет е да кажеш тогава когато си сигурна в човека.
    Don't tell me what I can or can't do !

Ако любовта е истинска-няма проблем

Това за наркоманията може да се забрави,но това ако момичвто е някоя курва едва....Смисал тя вече ще си има такава репотация а това трудно се поправя
    LoVe Is PaiN..... !!!

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Много си смел ?!? ... Само не обиждай в множествено число ... Не знаеш кой какъв и коя каква ?!? ... Колко до момичето миналото няма значение ... Хората се променят ...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    колко време го държа на сухо ? ако си го държала на сухо 1 година и после като е разбрал че не си девствена може да са е ядосал, защото ти да не си девствена и да се прайш на интересна да не му пускаш е глупаво. ама ако скоро след като сте тръгнали си му пуснала не виждам къв тряа да е проблема

при мен и моя имаше нещо подобно .. в смисъл аз исках аз да съм му първата тои каза че не съм ... обаче толкожа много си го харесвам че не ми пукаше ... е в последствие тои ми каза че всъщност аз съм му първата и че ме излъгал защото си мислел че всички момичета искали "опит" мислълта ми е че ако наистина държи на теб и т.н. ще го преглътне .. и още нещо когато с моя говорихме за това тои каза че няма да запомни предишната (дет така и нямаше предишна в последствие ) защото е било само 2 пъти а ще запомни мен защото се предполага че имаме сериозна връзка и ще го правим много повече от 2 пъти .. т.е . ще е по ползотворно ли нз как да го обясня нз но прозвуча много миличко така че може да пробваш да му кажеш нещо такова...

Град
    навсякъде и никъде

Re: Трябва ли да влияе..?

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Добре....кажете ми според Вас.....ако двама човека се обичат..трябва ли миналото да влияе на връзката им...нямам предвид момичето да е била някаква ку*ва или момчето наркоман..или нещо такова...ами просто някой от двамата да е направил някаква грешка, която вече не може да се поправи....., но пък да не може да се забрави....и ддз някакво съветче...не искам да губя това момче....
    Винаги съм била на мнение, че е по-добре да не се знаят много подробности от миналото - малко или много това пречи. В един момент идват караници и обвинения за минали грешки. Ако двама човека се обичат миналото НЕ трябва да влияе, но ... влияе, въпреки всичко.
    Ако не искаш да загубиш твоето момче - просто престанете да обръщате внимание на неща, които не могат да се променят.
    "Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"

Бира, секс и хеви метъл ...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ние не живеем в миналото а сега.Така че такива грешки всеки може да направи.Не трябва да обръщаме внимание на миналото защота тогово нещата са били различни.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не мисля, че това твоето се брои за грешка
    ♥ ♥ ♥

Град
    Русе
    според мен миналото не влияе,гледаите си напред :P

грешките са нещо нормално ...всеки ги прави ,а някой дори прекаляват ,но това е друга тема ...миналото си е минало думата сама по себе си говори отговаря на въпроса ти....всичко се прощава ...стига въпросния човек да не е бивш сътрудник на Осама

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си