- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ли да влияе..?
Всички рано или късно правим грешки,хора сме все пак....на всеки трябва да му се прощава...и все пак човек се учи от грешките си,нали??![]()
Това е нещо, което не може да се промени. Най-добре поговори с него, за да се изясните и тази ситуация не създава проблеми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Съвсем спокойно можеш да кажеш на приятеля си какво си направила, ако го считаш за нужно. Гледам, че пишеш за момче - надявам се си момиче..Първоначално написано от sadsad
Няма защо да влияе. Минало-заминало. Ти си преценяваш дали да кажеш, но моя съвет е да кажеш тогава когато си сигурна в човека.
Don't tell me what I can or can't do !
Това за наркоманията може да се забрави,но това ако момичвто е някоя курва едва....Смисал тя вече ще си има такава репотация а това трудно се поправя![]()
LoVe Is PaiN.....!!!
Много си смел ?!? ... Само не обиждай в множествено число ... Не знаеш кой какъв и коя каква ?!? ... Колко до момичето миналото няма значение ... Хората се променят ...
колко време го държа на сухо ? ако си го държала на сухо 1 година и после като е разбрал че не си девствена може да са е ядосал, защото ти да не си девствена и да се прайш на интересна да не му пускаш е глупаво. ама ако скоро след като сте тръгнали си му пуснала не виждам къв тряа да е проблема
при мен и моя имаше нещо подобно .. в смисъл аз исках аз да съм му първата тои каза че не съм ... обаче толкожа много си го харесвам че не ми пукаше ... е в последствие тои ми каза че всъщност аз съм му първата и че ме излъгал защото си мислел че всички момичета искали "опит"мислълта ми е че ако наистина държи на теб и т.н. ще го преглътне .. и още нещо когато с моя говорихме за това тои каза че няма да запомни предишната (дет така и нямаше предишна в последствие
) защото е било само 2 пъти а ще запомни мен защото се предполага че имаме сериозна връзка и ще го правим много повече от 2 пъти .. т.е . ще е по ползотворно ли нз как да го обясня
нз но прозвуча много миличко така че може да пробваш да му кажеш нещо такова...
![]()
Винаги съм била на мнение, че е по-добре да не се знаят много подробности от миналото - малко или много това пречи. В един момент идват караници и обвинения за минали грешки. Ако двама човека се обичат миналото НЕ трябва да влияе, но ... влияе, въпреки всичко.Първоначално написано от sadsad
Ако не искаш да загубиш твоето момче - просто престанете да обръщате внимание на неща, които не могат да се променят.![]()
"Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"
Бира, секс и хеви метъл ...![]()
Ние не живеем в миналото а сега.Така че такива грешки всеки може да направи.Не трябва да обръщаме внимание на миналото защота тогово нещата са били различни.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Не мисля, че това твоето се брои за грешка![]()
♥ ♥ ♥