Мммм ... Такъм чувствам се страшно объркана ... Всичко беше много добре даже прекрасно ... Тъкмо малко се осъзнах след всички гадости когато дойде нова вълна проблем ... Проблеми ли хората имат много по сериозни от моите но все пак slucvащото се ме обърка тотално ... 1. Момчето което харесвам с него всичко беше добре и продължава да е добре 2. но най добрия ми приятел ми призна че е влюбен в мен ... 3. Бившия ми ми предложи 4. на лагера с един мой съученик с които бяхме само на здравей здрасти ... стана следното ... Една вечер ми се наложи да прекарам с него да пазя малките (2-3 клас) и си говорихме ... Направи ми страхотно впечатление ... После беше към 10.20 а към 10.30 трябваше да сме в лагера да се приготвим за дискотека и аз попитах кой ще дойде с мен до супермаркета и той се съгласи ... По нататък една от вечерите търсехме най добрата ми приятелка и другите големи от лагера и докато ги търсихме си говорихме за гаджета и той ми спомена че няма но веднага ми беше направил впечатление че е много внимателен спрямо мен помагаше ми когато можеше и когато той ме попита аз имам ли гадже му казах не той се зарадва ... После няколко дни след това аз отидох да си купя рапани за спомен и той вика абе стой бе ще отидем на скалите или аз ще ти ... Намери ги но някои ги беше взел от хавлията ми и той се ядоса ... Всичките ми приятели които попитах са на мнение че ме харесва ... Вие какво мислите
След това се появи бившия ми които явно беше на градус а когато му вдигнах телефона той почна да ми се обяснява в любов аз му казах че когато се прибера ще говорим ... Но ей ме ся вече съм си в софия ... И просто дори да му обяснявам той не се отказва ... А преди цялото това Най добрия ми приятел ми призна че ме обича на въпрос как той ми каза че всичко се е променило от както е осъзнал че ме ревнува от гаджетата ми ... Объркана съм и не знам какво да правя ... А момчето което харесвам почна да се държи студено в последствие разбрах че докато е бил на море се е забил с едно момиче ... Имате ли някаква идея какво да правя ... Винаги съм се оправяла ама сега нещата нещо ми се опънаха ... 1. Как мислите въпросното момче харесва ли ме ? 2. Как да откажа бившия си от мен ? 3. Какво да правя с най добрия ми приятел ? 4. Какво да правя с момчето което харесвам ... защото не мога да го зарежа просто без него ще ми е ужасно криво ... Имате ли някакви идеи ??? нищо не можах да измисля ... Мерси предварително