.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Град
    там където мечтите стават реалност

Уважавайте този,който до вчера сте "обичали" или н

Ходих тая година с едно момиче,тя беше 1-вото момиче което съм имал обичал.После тя ми каза да се разделим и излизаше с друг.Обаче разбра,че е сгрешила,върна се при мен.Не можах да преглътна обидата,скъсах с нея,защото тя много се лигавеше и ме караше да тичам след нея,аз такива неща не мога да правя.Излизах с други момичета а тя ми казваше,че съм курвар и лъжец.Това не е вярно,защото бях скъсал с нея.Въпрели,че още я обичах.Тя обаче продължаваше да ме занимава по скайп,да си пишем и т.н.В един момент спря.Тогава почнах аз,пишех и защото я обичах и ми липсваше.Тогава спрях и аз.Мина много време така,видяхме се на едно място,бях променил малко външния си вид,но си бях облечен в моя стил и я гледах,минах толкова близо до нея,тя ме погледна няколко пъти и нищо не каза.Аз обаче я поздравих.Тя взе да се оправдава,че не била сигурна дали съм аз.
    Наскоро и казах повече да не контактува с мен,защото ме дразни и защото е лицемерка.Обясних й,че не искам да имам нищо общо с момиче като нея.Тя каза добре.Изпадна в истерия всъщност...Разбрах,че съм забъркан в интриги от нея.Получих разни глупави смс-и пълни с обвинения от нея.Телефона ми беше изключен може би 1-2 седмици и ги получих преди няколко дни.А непосредствено преди това седях с мой добър приятел в една дискотека на резервирано сепаре,тя мина покрай мен,погледна ме,аз също я гледах,тя беше с нейните приятелки и ме подминаваше.Исках да я поздравя и да я питам кво прави,ей така от учтивост,все пак това е момичето което съм обичал.Тя обаче отмина ,а аз си седях и си пиех.После мина още няколко пъти край мен и все ме гледаше.Аз нея също.Седна на една от обикновените маси в близост до нашите сепарета.Видя,че не и обръщам внимание и стана само след 10мин.Замина си от дискотеката.А аз си седях и си пих цяла нощ така.Мислех си за нея и затова,че ми е казвала колко много ме обича,а дори не ме поздрави.Защо обаче ме гледаше така?Мислех си,че има още чувства към мен,докато не получих смс-ите вчера.
    И кажете ми сега,вие така ли ще подминете човек който сте твърдяли,че обичате.Ще му пращате ли смс-и да го обвинявате и обиждате?Май момичето има нужда от престой в клиника и силни лекарства...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Може момичето ОЩЕ да е влюбено в теб и да се опитва по този начин да ти привлече вниманието.

Животът е адът описан в Библията!

Град
    "градът на мечтите"
    Ми не знам,доста тъпо се държи тя,а и смятам че щом те е обичала не трябва да се държи с теб така или все още те обича,но не знае какво да прави...
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Автора,бях в същата ситуация като теб
    преди година.
    Оттогава нито я поздравявам,нито нищо-
    те просто НЕ ЗАСЛУЖАВАТ!
    И мойта ми правеше такива курвенски номера
    и ми се въртеше,и се натискаше с други,
    аз само я гледах и се смеех...

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от [b
    MiMcHeToOo[/b]]Може момичето ОЩЕ да е влюбено в теб и да се опитва по този начин да ти привлече вниманието.
    1+ \/
    И все пак не е много сигурно, дали е така или не. Според мен трябва да поговорите
    И съм съгласен с Bai Toq . (и аз постъпих като него)

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Има една поговорка "Уважавай човека,когото до вчера си обичал".От тук си прави изводите,защо се държи така с теб.Мисля,че тя дори не те е уважавала.Колкото и да сте се карали и т.н.ако тя ти е казвала "Обичам те" с истинско чувство,тогава е изпитвала и уважение към теб.Но ако го е правела единствено само за да ти отвърне(а не да мълчи след като ти си й го казал),колкото да мине номерът,тогава е...ясно,че дори и няма да те поздрави ако се срещнете случайно...Може би в тази ваша "връзка",единственият,кой то е изпитвал обич,си бил ти.

Град
    Цитирай Първоначално написано от toddi222
    Цитирай Първоначално написано от [b
    MiMcHeToOo[/b]]Може момичето ОЩЕ да е влюбено в теб и да се опитва по този начин да ти привлече вниманието.
    1+ \/
    И все пак не е много сигурно, дали е така или не. Според мен трябва да поговорите
    И съм съгласен с Bai Toq . (и аз постъпих като него)
    Какво да говоря с нея,на мен ми идва да я заплюя.Тия удари под кръста от човек който уж те е обичал...Ако някой те обича,не може да върши такива неща според мен.По-скоро иска да ми го върне защото я оставих,иска да си върне егото и репутацията пред приятелките...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Момичето е още влюбено в теб и чрез смс-ите показва колко е яд, че не сте заедно, а иначе и аз съм подминавала човека, който съм обичала
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Кофти си е, макар че аз преди 3 дни не поздравих един мой бивш... но поради простата причина, че за тези 2 години, в които не съм го виждала се беше променил до толкова, че просто ми беше познат като физиономия, но не познах, че е той. Чак после ми казаха.
    Но момичето наистина има чувства към теб и се опитва да го преодолее обиждайки теб. Глупав начин общо взето...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    in my world!
    Ми аз не подминавам стари любови нищо лошо няма в 1 здрасти.Ми според мен тва момиче нз какво иска.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Усмивката :Р
    Без да искам да те обиждам, мисля, че това не е било обич както казваш, а просто силна привързаност сам си си направил изводите, че поведението й е глупаво, много момичета си мислят, че по този начин привличат внимание
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Град
    Цитирай Първоначално написано от keep_smiling
    Без да искам да те обиждам, мисля, че това не е било обич както казваш, а просто силна привързаност сам си си направил изводите, че поведението й е глупаво, много момичета си мислят, че по този начин привличат внимание
    не се притеснявай,аз просто пуснах темата,защото все още допускам аз да съм виновен или да съм сгрешил с нея.Сега докато чета коментарите се убеждавам,че не е така и че тя си е виновна за всичко.Просто така си е направила сама.
    Мислите ли,че ме обича?Аз мисля,че не!Просто е лигла и не е свикнала да губи и да не и се угажда...

Ако те обичаше още, щеше да ти каже поне едно приятелско "здрасти", а не да се държи като първата лигла. Според мен момичето определено не знае какво иска.

...:: 'Cause life is a dancefloor, Love is the rhythm and you're the music! ::...

Ami tova sa kurvenski nomera ,koito pravi tq

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Dreamland
    Не мисля че тя е още влюбена в теб... Просто е много горда... и така да не ти пука. точка. Тя не съществува. Може би някога да, Но сега не ! Това е . Такива момичета много покрай мен.. Момчета са плакали заради едно и също момиче пред мен.Ясно ми е каква е Примири се че е такава и това е... Намери си свясно момиче и я забрави.
    БисквитенотоЧудовище

Град
    Студентски град!
    Хм стана ми интересно какво си пил и колко и какви са цените при вас в дискотеките(впрочем от каде си),че тук в София са мн високи деа...

Според мен, виждайки написаното, тя се опитва само да ти привлича вниманието.. Едва ли те обича щом ти прави такива номера.. Трябва просто да я забравиш и да продължиш напред

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от keep_smiling
    не се притеснявай,аз просто пуснах темата,защото все още допускам аз да съм виновен или да съм сгрешил с нея.Сега докато чета коментарите се убеждавам,че не е така и че тя си е виновна за всичко.Просто така си е направила сама.
    Мислите ли,че ме обича?Аз мисля,че не!Просто е лигла и не е свикнала да губи и да не и се угажда...
    Ние няма как да знаем.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

И ти не знаеш какво искаш . Хем не искаш да имаш нищо общо с нея , хем се правиш на учтив .

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз пък съм на мнение,че се обичате и двамата,но тази ваша гордост...граници няма. Слъчвало ми се е да не ме поздравява момчето,което обичах год. наред и аз се чудех защо го прави... До ден днешен не знам обаче.Пътищата ни се разделиха преди повече от 3 год.Моят съвет е да поговорите никакви смс-и и писане по скайпа.Очи в очи си кажете всичко така и ще ви е по-добре.Надявам се всичко да се оправи.Успех. И забравих да кажа,че и след като се гоните я има искрата.Може да опитате отново,но На ЧИСТО!!

Град
    БуРГаС бИЕ
    Ами да мисля че те обича и аз бих постъпила така и постъпвам в момента защото сме още лапета тъпи...не знаем какво искаме и сме едни големи лигли и си мислим че света се върти около нас..и аз заради такова нещо загубих момчето което обичам...но аз съм си виновна с тоя лапешки акъл за къде съм тръгнала :S но просто това е по-силно от мен :S та бях чувала една мисъл..."Когато казваш на някой че го мразиш,това не е вярно,просто не знаеш как д а му кажеш че безкрайно го обичаш"

Град
    РЮАР
    Вижте какъв изруд съм обичал!!!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Освен ако не е останала сама и няма кой да и обръща внимание в момента значи наистина те обича!

Защитна реякция..."Виж аз си продължих животът и без теб"
    Дали те обича,мрази или изпитва ярост никой неможе да ти каже,това си го знае само тя...Единственото,което се подразбира е,че не е безразлична към теб,защото...стигне ли се до безразличие тогава става лошо...
    А нали знаеш любовта и омразата ги дели само една крачка!

Братле, кво ти пука в крайна сметка. Какво значи "Обичам те", можеш ли да ми го поясниш с прости думи?
    Привързаност, уважение, усещане което не можеш да обясниш с думи?
    Или просто ви е кеф да си бъркате по дупките и да се гушкате и лигавите из кафетата?
    А в крайна сметка, да ходи да вичи коня, да не е последната на този свят?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си