- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- blagodarq vi{{}}
iskam da vi spodelq 4e tozi forum naistina pomaga poprincip slu6am samy sebe si (smqtam 4e az nai dobre znam kak da postapq)no nqkolko pati se dopitvam do horata v forumite za moqta do sega nai uvartana i slojna vraska i vmesty s razdqla uspqh 4uh mom4ety koety be6e takav inat da mi kaje izvinqvai i da se usmihne i da kaje 4e ne e mazohist i da me ostavvi da si tragna ei tka i se slu4i kaza mi 4e ima ne6ty pove4e kam men poprincip e po studen no sega vidqh 4e iska da sme zaedny i ako ne bqha va6ite saveti da pogovorq a ne da go ostavq, prosty sega mu dadoh vazmojnost da se izkaje makar da mu be6e mn trudnu kaza mi oStani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
obi4am vi
![]()
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
Еххх, само това да се чува, айде със здраве и все така щастливи да сте и да се обичате и ти да го изслушваш![]()
![]()
![]()
![]()
ммм мисля че ни дължиш 20 левадобре де айде лято е може и 15
![]()
ПП. 15 лв на толко поребители... по некви стотинки на човекма новаците не се хора и нищо няя да приберат мухаха
![]()
Първоначално написано от Riot
Първоначално написано от soulja_girl4e
Еми чстито на влюбените
П.П.Да ама и ти някога си бил/а новак/чка
haha aide si4ki v pleven na kupon az 4erpq hahaha dava alkohol samy s li4ni karti hahah i propiskam hora samy kat si kajata prqkora v foruma i parolite haha![]()
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
докажи гоПървоначално написано от DJ_LION
![]()
да и дори да е така /не казвам че е вярно/ тогаа нямаше некви пичове дето да ни благодарят и ние да ги изнудваме за пари
![]()
Първоначално написано от Riot
епа много ясно че помага![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
аз съм от плевееееееен казвай кога и къде 4е напоследък съм изкуфялаааПървоначално написано от Silvi21
![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)