- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Сексолог - къде ?
Хи на всички !!!
Искам да попитам, ако някой знае къде в Благоевградска облас има добър сексолог нека да пише. Ще съм му много благодарен или ако не е в Благоевградста да е някъде на близо и да е добър !
Поздрави !!!!
nqma6 li predvid ginekolog?
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
ami mai e mom4e, taka 4e po skoro urolog ;D ama ddz... ne sam ot blg
Добре де хора нали сме тук за да помогнем а не за да се присмиваме, какво от това момчето е збъркало, трябва му уролог а не сексолог. Веднага гледате да се пресмивате Вие като че ли не грешите!
За сексолог да е чувал някой сред вас, мили братя и сестри?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз също това се зачудих...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Некъв учител по сексология се беше появявал в Шоуто на Слави ... поразително много приличаше на Краси РадковПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Аз се сещам за доктор Румен Бостанджиев.
Преди време, когато предаването-Дневникът съществуваше в ефира на БНТ, често пъти го канеха.![]()
Добре признавам не съм запознат мн мн с тея неща, но така ми бяха казали едни приятели да търся точно такъв лекар, явно и те не са толкова запознати както и да е. А сега ако някой иска да помага да го направи стига вече с шегите.
Анонимен89, никой не се шегува с теб и няма нищо странно, в това, че търсиш именно такъв специалист.
Просто разясних на неразбралите.![]()
Като гледам ника му, точно за гинеколог е!Първоначално написано от HaPKoMaHqk
Първоначално написано от ell_ownz
![]()
Както писаха по-горе, д-р Румен Бостанджиев http://www.erbos.com/
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ХАХАХАХААААХХАХАХААХАХАХА ХАХАХА КОЛКО ЗАБАВНО МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХ СУПЕР ХУМОРИСТИЧНА СИ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАПървоначално написано от kalpazanka
МАЛЕЕЕ СТРАШЕН ХУМОР ИМАШ ТЦТЦТ ЧАК НЕ МОГА ДА СЕ СДАРЖА - ТОЛКОВА СИ ТЪПА, ЧЕ СЕ ПРИСМИВАШ НА ТОЛКОВА СЕРИОЗНО НЕЩО САМО ДА НЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ И ТИ ДА ТЪРСИШ ТАКЪВ ЛЕКАР, ЧЕ ТОГАВА АЗ ЩЕ ТИ СЕ СМЕЯ -->
А И ДА ТЕ ПРОСВЕТЯ ЗА НИКА, ТАКЪВ Е ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ДА СЕ РАЗЧУВА ЗА ПРОБЛЕМА КОЙТО ИМАМ ТО МАЛКО МУ ТРЯБВА ДА СЕ СЕТИШ АМА .......
хей хей .. разбирам,че имаш проблем и,че искаш решение .. по-спокойно .. просто отиваш при личния ти лекар и искаш направление за УРОЛОГ и тя ще те насочи към най-добрия в твоя град .. мисля,че все пак вашите трябва да знаят ако нямаш 18![]()
П.С. Сексологът е доктор,който се занимава главно с емоционалните причини за лошия секс в една връзка-т.е. как влия съзнанието на секса.. Т.е. като психолог,само че свързан само със секса
Мисля,че г/д може да се разбере за какво става въпрос![]()
........
Първоначално написано от ghostwisper
Ето така трябваше да се обясни а не веднага да се започне с ебавките, както и да е.
Интересно що се нахвърляш върху мен, при положение, че ги светнах, че не ти трябва гинеколог! И че те насочих към специалиста, който ти трябваше!Първоначално написано от anonimen89
Неблагодарници!!!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!