- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Неочаквана среща
A sluchkata mejdu Bobi i Zara deistvitelna li e ili e plod na vyobrajenieto ti?Първоначално написано от zaraaa
"A sluchkata mejdu Bobi i Zara deistvitelna li e ili e plod na vyobrajenieto ti"
Случката е плод на въображението миНо аз съм написала и под разказа си, че е той е посветен на момчето, което в момента харесвам, затова и имената на героите са като нашите с това момче
![]()
![]()
cute![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Плод е сигурно на някоя среща,която е минала що годе добре,но сега малко я "поукрасява" и тъй.Мое мнениеПървоначално написано от Nadelina
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Страхотен разказ.. Трябва да помислиш върху таланта си.. Напомни ми за любовните книжки, които съм чела преди и много ме заинтригува.![]()
Благодаря ти многоПървоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
Ще послушам съвета, който си ми дала относно таланта ми
![]()
Отначало като почнах да го чета си помисих: ,,Пак изгубена любов.Еднообразен ден ,сив и отвратителен!Какво може да е друго?''
Да ,ама не!Първо ми направи ,че момчето спира да помага на момичето за чантата ,еми кво такива момчета останахме малко.После ,,Скандал'' ми харесва една определена част от диалога ме заплени ,а края ли?Той е много красив и загадъчен.
Много ми харесва това разказче ,ако мога да се изразя!Не знам защо?![]()
Критики нямам ,определено!
П.П. Момче съм!
Продължавай в същия дух! УСПЕХ Зара!![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Благодаря ти адски много АNTIHUMAN, благодаря ти, знаеш че твоето мнение винаги е било много важно за мен и на теб успех с "Котки и мишка"Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Оооооооо мерси!Първоначално написано от zaraaa
Ами пиша сега малко по-малко
![]()
П.П. Кристина обучава кандидат-ченгета.Накратко казано от Кели пуберти!![]()
![]()
![]()
"Оооооооо мерси! Ами пиша сега малко по-малко
П.П. Кристина обучава кандидат-ченгета.Накратко казано от Кели пуберти! "
Охоооо това трябва да се прочете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ъргх...не се убиждай ама едвам стигнах до края,беше си абсолютен мазохизъм от моя страна,но невърмайнд...
Сюжета е банален,изтъркан,сладникав ...нужно ли е да продължавам...??
Зле е написано - зле,зле та няма накъде - незнам на колко си,но аз лично съм чела по-добри неща от 9-годишната си братовчедка...
Действието се развива прекалено бързо - в първото изречение се говори за ''сив и скучен ден'',а пет реда по-надолу героинята среща ''момчето на живота и мечтите си''...
Комплиментите,които момчето прави на момичето са толкова...бих казала ''скучни'',че дори не искам да ги коментирам...(бел.ред - комплименти на себе си ли правиш?щото на мен така ми прозвуча,а и ника ти е същия като името на героинята :/ )
Нямаш нито един силен момент,който да ме разтърси,поне мъничко дори.Това от огромно значение - всеки може да пише розови романи,но не мисля,че сме се ''събрали'' тук да пеним съпун и веро до безкрай...
Няма да цитирам отделни изречения - нито едно не ми хареса.Прекалено сладникаво,безвскусно и ме умори,докато стигна до края.Аз лично си признавам,че си падам малко или много по романтичните историйки,но това тук...дори не става за сценарий на евтин латиноамерикански сериал...Вярвам и в любов от пръв поглед,но тези двамата сякаш...са идеални,''създадени един за друг'',но не по душа,а по тяло,сякаш нямат...различия,което е много,много важно за една пълноценна връзка.
И на края искам да ти кажа как се почуствах,след прочита - като напръскана с един от ония парфюми,в магазина за един лев,в пластмасова бутилка,миришещ на ягодки и спирт...Сама си прави изводи...
Сега,като казах това не съм целяла да засегна никой - просто казах каквото мисля,и по мое мнение,ако повечето хора са казали каквото мислят,значи за мен нямат никакъв вкус,но това си е лично мнение...
И не ми се убиждай - по-добре истината в лицето,отколкото лъжата зад гърба ти,сама съм го изпитала...
It's too late apologize...
До Sun`Drop така 1. Вярно че всеки си има свое собствено мнение, но не мисля че трябва да правиш забележки от сорта на "...по мое мнение,ако повечето хора са казали каквото мислят,значи за мен нямат никакъв вкус..."
2.Този форум и по-точно раздела е хора които искат да публикуват свои произведения и нямат нужда от коментари "....дори не става за сценарий на евтин латиноамерикански сериал..." ами като не ти хареса в началото защо изобщо продължи да четеш ...даже те съжалявам че си загубила толкова време в четене и писане на "злобни коментари нямащи за цел да обидят никого"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3.Като мислиш че ти можеш повече напиши нещо и тогава ние ще решим колко са ти възможностите /приеми го като предизвикателство /![]()
П.С омразна ми от такива злобни доброжелателки![]()
![]()
Съжалявам,нямам намерение да си меря думите,защото на някои хора не им харесва.Казах каквото мисля,и ако на теб не ти се нрави,аз нищо не мога да направя.Още повече,че не говорех на теб,а на авторката.
И да,писала съм,дори имам неща тук.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=168308 <---- тва са мои неща,просто съм с нов рег.Можеш и ти да напишеш коментар,няма да ти се убидя ако е критика,ценя я повече от похвалите.
Sun`Drop може би наистина си нямала за цел да ме обидиш, но коментара ти е доста груб и злобен, едва ли ти би се почувствала много добре след като прочетеш нещо такова за свое прозиведение, приемам критики, но твоите са доста брутални!
1-во :"ника ти е същия като името на героинята" - а защо да не, все пак аз си го пиша и аз си избирам имената на героите, ако беше прочела какво пише под разказа ми и един от коментарите ми, щеше да разбереш, защо съм избрала именно тези имена.
2-ро:" и ме умори,докато стигна до края" - тогава защо въобще си направи труда да стигнеш до края!? Щом не ти харесва още от началото, не е трябвало да го четеш, съжалявам даже, че си изгубила цнното си време да четеш разказа ми, който не става дори за сценарий на евтин латиноамерикански сериал - по твоите думи
3-то:"но не по душа,а по тяло,сякаш нямат...различия,което е много,много важно за една пълноценна връзка." - благодаря за поучението![]()
4-то:"И на края искам да ти кажа как се почуствах,след прочита - като напръскана с един от ония парфюми,в магазина за един лев,в пластмасова бутилка,миришещ на ягодки и спирт" - еми напръскай се със скъп парфюм като BVLGARI например, че да отмине неприятно чувство, загнездило се в теб след прочита!
И на края не казвай на хората, че нямaт вкус, това, че ти не го харесваш, не означава, че другите трябва да споделят мнението ти. И както каза ти - по-добре истината в лицето, отколкото лъжата зад гърба![]()
Зара,съжалявам,но донякъде съм съгласна със Sun'Drop.
Все пак ти пускаш това тук,за да видиш какво мислят другите и не винаги ще има похвали..Все пак критиките са за осъвършенстване и мисля че Sun Drop ти даде някои добри съвети..макар и че сигурно си обидена.
Относно това "тя да напише нещо и тогава да дава съвети" аз я познавам и съм чела много от творбите й и мога да ви кажа,че мнението й е особено компетентно.
Продължавай да пишеш,да четеш и така нататък,защото така стилт се осъвършенства..личен опит![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Един по-рязък негативен коментар и веднага скачате като зайци-зомбаци да защитавате горката онеправдана авторка.
Критиката в някои случаи ТРЯБВА да е груба, просто защото това е естеството на критиката. Умният човек пък вижда това, което е ценно в нея, и благодари за него - не почва да пише романи колко злобно и несъдържателно било мнението на критикуващия. Защо и вие не направите това, вместо да циркулирате тука като пеперуди, шатнати от светлина?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Знам, че критиката е хубаво нещо, аз я приемам, просто можеше да го ми каже какво мисли с не толкова груби думи, нищо повечеА и аз продължавам да защитавам тезата си, че щом не и е харесало още от началото не е трябвало да го чете до края
Както и да е, не искам да споря най-малко пък да се карам с никой от този форум, просто защото не познавам човекът отсреща и не мога да обиждам и т.н без да го познавам като личност
Едни харесват моя разказ, други не - лично мнение
Само мир да има
![]()
Добре.Извинявай,може да съм била малко по-груба,но както казах,изобщо не съм имала на ум да те убидя или нещо подобно.
Ти казваш,че ако не ми е харесала в началото,е нямало нужда да го чета.Но помисли,ако не го бях дочела,някои хора тук щяха да ме обвинят в неправдоподобно,едва ли не,неотговарящо на истината, мнение.А аз държа да пиша коментари на това,което чета.
Пак съжалявам,ако нещо те е засегнало.Попринцип не пиша ''злобни'' коментари,просто не съм такъв човек(колкото и да не ти се вярва)!Щях да го извъртя по по-хубав начин,и пак да ти кажа,че не става,но вече започвам да се питам,има ли смисъл от такива неща,все пак умните хора приемат критиката,независимо под каква форма е,независимо дали е ''груба'' или по-...''мила''.
Мисля,че казах каквото имах...
"Добре.Извинявай,може да съм била малко по-груба,но както казах,изобщо не съм имала на ум да те убидя или нещо подобно." - знам, разбирам тетака, че няма смисъл за един разказ, да се караме и да спорим и т.н
Благодаря за критиката, наистина е важна
Аз също се надявам да не съм те убидила или пък да съм те засегнала по някакъв начин
![]()
Всеки има мнение нали знаеш?Разбира се ,че трябва има и негативни коментари все пак човек се учи именно от тях!Първоначално написано от ScionOfStorm
Това за пеперудите ,аз имах забележка към Зара и аз й го казах в skype!УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
"Това за пеперудите ,аз имах забележка към Зара..."
ANTIHUMAN, наистина ще послушам съвета, който ми даде относно името![]()
Уникално е!![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Благодаря тиПървоначално написано от sladka__droga
![]()
Моля,моляПървоначално написано от zaraaa
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Хехее, от чуждо име ли отговаряшПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()