Ъргх...не се убиждай ама едвам стигнах до края,беше си абсолютен мазохизъм от моя страна,но невърмайнд...
Сюжета е банален,изтъркан,сладникав ...нужно ли е да продължавам...??
Зле е написано - зле,зле та няма накъде - незнам на колко си,но аз лично съм чела по-добри неща от 9-годишната си братовчедка...
Действието се развива прекалено бързо - в първото изречение се говори за ''сив и скучен ден'',а пет реда по-надолу героинята среща ''момчето на живота и мечтите си''...
Комплиментите,които момчето прави на момичето са толкова...бих казала ''скучни'',че дори не искам да ги коментирам...(бел.ред - комплименти на себе си ли правиш?щото на мен така ми прозвуча,а и ника ти е същия като името на героинята :/ )
Нямаш нито един силен момент,който да ме разтърси,поне мъничко дори.Това от огромно значение - всеки може да пише розови романи,но не мисля,че сме се ''събрали'' тук да пеним съпун и веро до безкрай...
Няма да цитирам отделни изречения - нито едно не ми хареса.Прекалено сладникаво,безвскусно и ме умори,докато стигна до края.Аз лично си признавам,че си падам малко или много по романтичните историйки,но това тук...дори не става за сценарий на евтин латиноамерикански сериал...Вярвам и в любов от пръв поглед,но тези двамата сякаш...са идеални,''създадени един за друг'',но не по душа,а по тяло,сякаш нямат...различия,което е много,много важно за една пълноценна връзка.
И на края искам да ти кажа как се почуствах,след прочита - като напръскана с един от ония парфюми,в магазина за един лев,в пластмасова бутилка,миришещ на ягодки и спирт...Сама си прави изводи...
Сега,като казах това не съм целяла да засегна никой - просто казах каквото мисля,и по мое мнение,ако повечето хора са казали каквото мислят,значи за мен нямат никакъв вкус,но това си е лично мнение...
И не ми се убиждай - по-добре истината в лицето,отколкото лъжата зад гърба ти,сама съм го изпитала...