Sun`Drop може би наистина си нямала за цел да ме обидиш, но коментара ти е доста груб и злобен, едва ли ти би се почувствала много добре след като прочетеш нещо такова за свое прозиведение, приемам критики, но твоите са доста брутални!
1-во :"ника ти е същия като името на героинята" - а защо да не, все пак аз си го пиша и аз си избирам имената на героите, ако беше прочела какво пише под разказа ми и един от коментарите ми, щеше да разбереш, защо съм избрала именно тези имена.
2-ро:" и ме умори,докато стигна до края" - тогава защо въобще си направи труда да стигнеш до края!? Щом не ти харесва още от началото, не е трябвало да го четеш, съжалявам даже, че си изгубила цнното си време да четеш разказа ми, който не става дори за сценарий на евтин латиноамерикански сериал - по твоите думи
3-то:"но не по душа,а по тяло,сякаш нямат...различия,което е много,много важно за една пълноценна връзка." - благодаря за поучението
4-то:"И на края искам да ти кажа как се почуствах,след прочита - като напръскана с един от ония парфюми,в магазина за един лев,в пластмасова бутилка,миришещ на ягодки и спирт" - еми напръскай се със скъп парфюм като BVLGARI например, че да отмине неприятно чувство, загнездило се в теб след прочита!
И на края не казвай на хората, че нямaт вкус, това, че ти не го харесваш, не означава, че другите трябва да споделят мнението ти. И както каза ти - по-добре истината в лицето, отколкото лъжата зад гърба