.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Град
    Русе

Бръснене на интимните части при момче

Мммда ... аам въпросът ми е за момче с какво е по-добре да се бръсне - със самобръсначка или ленти някви ? Щото,до сега единствено съм се бръснал ... ама всички твърдят,че космите щели да станат повече и по-дебели ... та .. вие сте

Най-добре е със ленти Държи по-дълго, само дето боли А иначе не съм много за самобръсначките, защото е много вероятно да се порежеш Ако не искаш да те боли може да си вземеш крем депилатор Слагаш го, чакаш 10-15 минути и го отстраняваш Ефекта е същия като при бръсненето (толкова трае) но поне не можеш да се порежеш

Град
    Русе
    Аммм ... аз мисля да пробвам ленти ... нямам си и на представа к'во ще е ама ... нш не ми коства да пробвам :P Пък и щом всички казват,че държи по-дълго,ако не е болка за умиране ... А,за самобръсначките .... зависи как се бръснеш .... до сега нямам спомени да съм се порязвал ... А,тоя крем депилатор си нямам и на представа какъв е и как се ползва ама .... надали ще го пробвам ...

Пробвай с течна кола-маска. Първите пъти ще са ти кошмарни, но с течение на времето ще свикнеш.

Голям фен
    като за начало може би по-лесно ще се справиш с лентите,от кола маска,но ако искаш може да отидеш и на козметик за кола маска
    и че боли първите пъти-боли,но не е болка за умиране-нали си мъж!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    като за начало може би по-лесно ще се справиш с лентите,от кола маска,но ако искаш може да отидеш и на козметик за кола маска
    Ахаам .... епаааа ясно няма да се мине туко-така ше ги пробваме тия ленти все пак ;d а за козметика ... хмм надали ше се престраша да отида,да го тръшна на масата и да кажа "на,стрижи"

Ааааа,я кажете какви ленти мога да използвам ?!?

Много ми е интересно как човек може да се бръсне с ленти ? Както и да е . Препоръчвам ти студена кола маска ( не на ленти) , защото има най-дълготраен ефект .

Цитирай Първоначално написано от n3v3rm!nd
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    Ахаам .... епаааа ясно няма да се мине туко-така ше ги пробваме тия ленти все пак ;d а за козметика ... хмм надали ше се престраша да отида,да го тръшна на масата и да кажа "на,стрижи"

Ааааа,я кажете какви ленти мога да използвам ?!?
    Щом вече си решил да използваш кола маска на ленти - добре . Но ще ти препоръчам да не ползваш нито на "Вийт" , нито на "Леокрема" . Аз лично не съм доволна от продуктите на тези марки .

Град
    Русе
    Ми аз бях чел в един друг форум за някви ленти 'Таки' & 'Стреп'

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Много ми е интересно как човек може да се бръсне с ленти ?
    Той не е казвал нищо такова А и с течна кола маска едва ли ще се оправи още по-малко студена.Като за 1-ви път лентите са най-добро решение.
    Иначе да на Стреп и Таки лентите са добри.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Толкова ли не можеш да си намериш 6-10лв. и да ходиш на кола-маска... като довод ще ти изтъкна, че е по-добре така, отколкото да се мъчиш самичък у вас с какво ли не.......

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Толкова ли не можеш да си намериш 6-10лв. и да ходиш на кола-маска... като довод ще ти изтъкна, че е по-добре така, отколкото да се мъчиш самичък у вас с какво ли не.......
    ъъъъ
    мъж на кола маска на оная работа?

Да си бие местна упойка.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    ъъъъ

Да си бие местна упойка.
    Нали сте СИЛНИЯ пол и можете да изтърпите всичко!?
    Да ви дам аз на вас една бременност...

е тфа едва ли ще го изтърпят

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Много ми е интересно как човек може да се бръсне с ленти ? Както и да е . Препоръчвам ти студена кола маска ( не на ленти) , защото има най-дълготраен ефект .
    на топлата кола маска ефекта е по-дълготраен

ама е по-гадна

как кола маска там бе ами ако имаш и по тестисите я си продължавай с ленти или бръснене ..

Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    как кола маска там бе ами ако имаш и по тестисите я си продължавай с ленти или бръснене ..
    Лентите кво са бе??/

Град
    Долината На Идиотщината
    ми аз си се бръсна от много време и нямам никви проблеми

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Амм с епилатор е най-добре,ама зa момче ддз. Ако е с охлаждаща глава само гъделичка.

А аз също ще ви питам нещо : не ви ли омръзна да пускате все едни и същи теми ? Много банално става !

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми аз само се бръсна па не са станали повече и по-големи незнам!

ъъъъ

Да си бие местна упойка.
    Точно

П.П. - Мъжете може да са силният пол,ама всички знаем,че жените търпим много повече на болка,щото те само се лигавят!

ъъъъ

Да си бие местна упойка.
    Tи май не схвана. Проблемът е в това, че ще се изправи...
    Нормално е при продължително докосване на слабините да стане. Затова е и месната упойка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си