.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на miShle

Кутийки за тампони

Значи попаднах на тази стара тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=11930 .. Та се чудех дали наистина има такова чудо и ако да ... къде мога да си намеря ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    имаше кутийки по едно време, като подарък към опаковка o.b. и за превръзки си имаше кутийка на няква др марка...наскоро мярках превръзките с кутийка в Билла, ама тампоните не съм ги виждла поне от година...не съм чела старата тема
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Ha MopeTo (sun)
    аз имах една позната,която имаше такава кутийки.запитах я от къде е и тя така ми каза,че си е купила тампони и била подарък ама май вече ги няма
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Преди няколко месеца около универса имаше промоция на О.Б. - някаква листовка + една розова кутийка за 3-4 тампона. Аз от там си имам.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на miShle
    Искаммммммммммммммммммммм мммм и аззззз .. Е за какво не ги продават .. бахти само по промоции .. На тфа му се вика да живееш в България ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Ами аз имам и като бях в училище ни ги раздадаха, като кутийката е розова и в нея се събират 4 мини тампона.Дадаха ни с нея и една книжка за тампоните .И в кутийката имаше 2 тампона o.b. mini.Но аз в магазините и аптеките/дори и в била/ не съм виждала да продават такива кутийки , така, че не мога да ти помогна.Ако види6 някъде да се продават си купи, но не вярвам да видиш

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    уф..и аз искам ама с моя късмет едва ли ще уцеля някоя промоция

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    мойта пък е синя и тя е от промоция в училище ни ги раздаваха събира 3-4 тампона
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

И аз имам такава кутийка,но моята е синя Раздаваха ни ги в даскало с малка книжка и два или три тампона в нея.(преди 3-4 години)

Мега фен
    Град
    SF
    В метро с тампоните о.б. има такава подарък. Ина4е не съм се заглеждала из по-малките магазини, така 4е пове4е не мога да помогна

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си