Здравейте! Казвам се Иван. На скоро почна да се случва нещо много странно... около пишката ми взе да никне коса :С ... Над горната устна също... незнам какво да правя :S нормално ли е това? Да не би да съм въркулак ?
не върколак а по скоро тъпак ,а от аватара излиза 4е си от тея грозните![]()
иди на фризиорПървоначално написано от Yallama
![]()
Напълно сериозен съм! Голям проблем е!
Дали щеше да ти е толкова смешно, ако и ти имаше коса на пишката, а?Първоначално написано от FlipY
Тъпак!
под коса трябва ли да разбираме че не спира да расте ?Първоначално написано от KadifWerewolf
Над горната устна е мустака братче![]()
кви косми бе КОСААААААААПървоначално написано от baby_bitch
![]()
![]()
WTF OMG![]()
Абе кво става с тоя народ бе
Ше ме убиете от смех заклевам се
![]()
расте ти коса при надпишкието... ми нормално вика му се Pubic Hair или по наше му пичи косми, а при тебе си е просто интимно окосмяване![]()
А над горната ти джука като расте коса, ми отиваш до аптеката взимаш си едно Bic-че и вече няма да имаш![]()
![]()
![]()
хора намерете си работа стига сте се ебавали
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
мхм, едно такова бикче би отстранило всякакво окосмяванеПървоначално написано от SJD
![]()
Sennen Goroshi - нови методи
На 19 съм, никъде не съм влизал..Първоначално написано от baby_bitch
SJD, купих си bic-че, но косата още стой?!
Бе коса косми все таяПървоначално написано от Yallama
![]()
То и аз тфа казвам ама кой ли ме слуша.WTF OMG Абе кво става с тоя народ бе Ше ме убиете от смех заклевам се
расте ти коса при надпишкието... ми нормално вика му се Pubic Hair или по наше му пичи косми, а при тебе си е просто интимно окосмяване
А над горната ти джука като расте коса, ми отиваш до аптеката взимаш си едно Bic-че и вече няма да имаш WTF OMG Абе кво става с тоя народ бе Ше ме убиете от смех заклевам се
расте ти коса при надпишкието... ми нормално вика му се Pubic Hair или по наше му пичи косми, а при тебе си е просто интимно окосмяване
А над горната ти джука като расте коса, ми отиваш до аптеката взимаш си едно Bic-че и вече няма да имаш
Ей много обичам хора като тебе бе, само да ми запълват времето с простотиите си, евалата за коетоПървоначално написано от KadifWerewolf
Ама ти освен, че треа да го купиш, треа и да го използваш (!) сапуна сам не къпе нали знаеш
![]()
Пич, без да се зарибяваме, ок?
Аз имам сериозен проблем, а ти ми говориш за някви сапуни..
kypi si pistolet molq ti se............ oba4e tai kato nqma6 21 godini i noj 6te svar6i rabota....![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Не разбирам как един пистолет може да ми помогне? Или пък нож..
Само ми казвате да си купувам глупости - бикчета, сапуни, ся пък пистолет..
Няма нито един отговор по темата, егати!
Нямам проблемни зони, и за това къде влизам си е мой проблем! Без лични неща пл0кс
OMG![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На колко си е ??? Няма друга при4ина освен пубертета
![]()
КОСА добре е .... ;щ
![]()
![]()
![]()
I wake up I talk myself to sleep
I can't do much but follow
You are the one
You are the one
But you bled like the sun
Yea you bled like the sun
And heaven
Така е!Първоначално написано от KadifWerewolf
Момчето ще става въркулак,пък вие тука се подигравате! Не ви е срам!
![]()
![]()
Пи4 безплатно ща откарам до лудницата![]()
![]()
![]()
I wake up I talk myself to sleep
I can't do much but follow
You are the one
You are the one
But you bled like the sun
Yea you bled like the sun
And heaven