.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Искам малък съвт :S

Здравите, искам някои да ми даде някъкъв съвет защото явно аз нещо не мога да си помогна, историята е следната: Излизам с едно момче което самата аз незнам дали харесвам . Запознахме се по много странен начин. Преди няколко години когато учех в предишното си училище една от учителите ми беше приятелка. Страшно много държах на нея, обичах я много, беше човек на когото можех да кажа всичко и знаех че ще ме разбере. Но когато се преместих в новото си училище не се виждахме много много. Януари месец на път за училище срешнах класната си от староъо даскало, тогава тя ми каза че предишния ден мойта приятелка е починла при катасрофа. Бях много растроена и дори неможах да отида на погребението и. Но когато бях на 40 дена се запознах със сина и, които не познавах до тогава. Започнахме да излизаме и малко след това тръгнахме. Тогава мислех че го харесвам , но сега вече не съм сигорна дали не съм с него заради някаква вина която изпитвам към приятелката си или защото е единственото което ми остана от нея :S. Незнам какво да правя, той не е най- прекрания като поведение и на моменти немога да го търпя много но наистина незнам какво чувствам, може би ме е страх че ако скъсма с него ще загубя последната си връзка с приятелката ми.. Моля ви ако сте разбрали нещо от обърканата ми история да ми дадете някакъв съвет. Благодаря предварително

Град
    Париж
    Ами ти сама трябва да разбереш какво изпитваш към това момче.Ние не можем да ти решим проблема

Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]Ами ти сама трябва да разбереш какво изпитваш към това момче.Ние не можем да ти решим проблема
    +1

da nie naistina ne mojem da ti kajem kakvo 4uvstva6... kato izmilish pishi otgava moje da pomognem uspeh i moite suboleznovaniq za priqtelkata ti ...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Мисля,че ти разбрах проблема Но предполагам няма да ходиш с него цял живот,за да ти напомня за майка му? Ако не го харесваш достатъчно няма смисъл да ходите...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    pz city
    объркана история и аз съм много объркан от това ако мислиш че си с това момче от съжаление или пък някакви сантиментални чувства и той не те прави щастлива ........ направи си само изводите въпреки че ти трябва да знаеш най-добре и да си наясно с чувстата си.... всичко е много странно
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

ако имаш 4увства бъди с него...но не само защото е син на твоята приятелка...

Мега фен
    ]Ами ти сама трябва да разбереш какво изпитваш към това момче.Ние не можем да ти решим проблема
    да ..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    Град
    София
    Раэдели се с него.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    "градът на мечтите"
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Тоест си тръгнала с него,но вече не го харесваш..Тва е мн гадно Според мен ще е добре да изчакаш малко за да видиш какво ще стане в чувствата ти..дали това истиване ще б1де само моментно или нап1лно чувствата ти ще изчезнат
    А колкото до момчето..Защо да го оставящ точно сега.. Сигурно му е много тежко ..ако съм разбрала правилно де
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Мисля,че ти разбрах проблема Но предполагам няма да ходиш с него цял живот,за да ти напомня за майка му? Ако не го харесваш достатъчно няма смисъл да ходите...
    мхм

Ако не го харесваш, разделете се. Просто няма смисъл от таква връзка. И не мисля, че така ще загубиш последната връзка с приятелката си. Сигурна съм, че тя не би искала приятелката на синът й да е нещастна с него.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

трябва да си изясниш какво чувстваш към това момче и после реши какво ще правиш а в бъдеще.

Град
    в мазето ;dd
    ами виж изчакай малко ... трябва да разбереш какво изпитваш къмнего .. а ако всичко е изчезнало просто няма смисъл да сте заедно
    но теб те е страх че ще загубиш всякаква връзка с приятелката си по този начин - тук ние не можем да кажем нищо сама трябва да вземеш решение

Много благодаря за съветите ... Вчера той ми каза че ме обича и че едва ли имало някои които ме обича колкото той в момента, това ме обърка съвсем. Аз знам че не го обичам , харесва ми и това е, но лошото е, че сега с това негово признание ще ми е много по трудно да реша какво да правя.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Дай си време,помисли добре!

Spored men si s nego za6toto iska6 da ima6 nqkakva vrazka s prqtelkatata ti koqto e po4inala.....dali go haresva6 trqbva ti sama da preceni6..i ako ne go haresva6 po-dobre si ostanete prqteli...za6toto s vremeto moje da proqvi 4ystva kam teb i 6te stane po-lo6o.Pomisli si hybavo i to na vreme ! YSPEH!

Няма смисъл да се наказваш с него, след като не го искаш! Пробвай да си останете приятели....в името на майка му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си