Zdraveite..Pyrvo izvinqvam se che ne pisha na kirilica..no v momenta prost0 nqmam vuzmojnost..Eto go i problema
S priqtelq mi sme zaedno ot 2 godini i 3 meseca..Nqkoi put se durja mnogo glupavo..i az go osuznavam..no uvi..pak produljavam da povtarqm starite si greshki.Priqtelq mi postoqno mi povtarq che se drazni ot povedenieto mi...'pravila sam se na vajna..i sa sam se cupila za nai malk0oto' E da..do nqkade e prav..Vchera se porovih v skype my i vidqh che si e pisal s edn0 mn0g0 gr0zn0 i debelo0 momiche Do tuk se uspokoih..no kato vidqh kakvi neshta i e pisal...'Iskal da mu duha,da izlizat na kafe'...Na vsichkoto otgore otkrih che ima i drug skype za k0ito az neznam... Pochuvstvah se predadena...Na vsichkoto otgore tq go e pitala 'zashto nicka mu e lof...' i toi i otgovoril 'ei taka,da e po interesno'...Ot tezi dumi me zabolq strashno mnogo..Sled tova pogovorihme..Toi mi kaza che me obicha, i che e iskal da si otmusti..Emi da..uspq..oT tezi nqkolko izrecheniq me narani strashno mno0ogo.. Iskal da si izkara na nqkog0..Tova mnogo ne go razbrah.. no kakto i da e.. Nz zashto e trqbvalo da si otmushtava po takuf glupaf nachin.. Iskam da vi popitam vas momicheta na vas sluchvalo li vi se e podobno nesht0 ?Vashite priqteli pishat li si s drugi momicheta..i nai veche svalqt li gi po skype...i molq daite mi nqkaf savet kakvo da pravq..postoqno si mislq za t0va...

т.7 от Правилника!
коалка