Здравите, искам някои да ми даде някъкъв съвет защото явно аз нещо не мога да си помогна, историята е следната: Излизам с едно момче което самата аз незнам дали харесвам . Запознахме се по много странен начин. Преди няколко години когато учех в предишното си училище една от учителите ми беше приятелка. Страшно много държах на нея, обичах я много, беше човек на когото можех да кажа всичко и знаех че ще ме разбере. Но когато се преместих в новото си училище не се виждахме много много. Януари месец на път за училище срешнах класната си от староъо даскало, тогава тя ми каза че предишния ден мойта приятелка е починла при катасрофа. Бях много растроена и дори неможах да отида на погребението и. Но когато бях на 40 дена се запознах със сина и, които не познавах до тогава. Започнахме да излизаме и малко след това тръгнахме. Тогава мислех че го харесвам , но сега вече не съм сигорна дали не съм с него заради някаква вина която изпитвам към приятелката си или защото е единственото което ми остана от нея :S. Незнам какво да правя, той не е най- прекрания като поведение и на моменти немога да го търпя много но наистина незнам какво чувствам, може би ме е страх че ако скъсма с него ще загубя последната си връзка с приятелката ми.. Моля ви ако сте разбрали нещо от обърканата ми история да ми дадете някакъв съвет. Благодаря предварително