.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 100
    При мен е добре.Даже един от тях ми е най-добрият приятел...Винаги ше си го обичам...

Мега фен Аватара на sasha_90
    С бившия не си говорим.Засичаме се някъде из града от време на време,но нищо повече.Нямам намерение да се занимавам с него отново,не искам и да общувам с тоя...

Мега фен Аватара на babity
    Ние когато бяхме заедно нямахме нищо общо, та сега ли... Aбе... от време на време като се депресирам му се обаждам, докато си говорим си мисля, че изглеждам жалка, депресирам се още повече, затварям, рева си до към 30 мин и после си пускам филм. Иначе той е добронамерен,ама няма нерви да се занимава...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Държи се безразлично.Аз обаче повече
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Mn mi haresva tazi tema i dospa mi dopada! Temata e strahotna tedety! Az moga da kaja e s biv6iq moje da se kaje 4e sme vav dobri otno6eniq no ve4e se staraq da ne mislq mn mn za nego! No ina4e sme v dobri otno6eniq no po nqkoi pat se razminavame po uli6ite....... :P ni6to fatalno slu4vat se i takiva ne6ta! No az sam takav 4ovek 4e ne se vra6tam mn v minaloto i gledam samo napred......... ! Uspeh4eta ti jelaq tedety! Mn hubava tema za komentar !!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    И аз се разбирам с повечето си бивши...
    е...има и такива,който ме намразиха...ама няма значение...
    Само държанието на един ме вълнува.... Момчето,с което имах най-дълга връзка..
    и се радвам,че се държи страхотно...все едно всичко си е както преди.. Виждаме се от време на време...с която и да ходи...и аз с когото и да съм.... . . . Правим си....лудориики хахаха... и тей де...

Старата любов ..ръжда не хваща...

ami 4estno kazano kato pulen idiot...bez kapka uvajenie...a toi skusa s men...prosto az ne sum takuv 4ovek da se durja gadno s horata...no toi e otvratitelen...s nai-purvoto mi mom4e sme si priqteli ot dulgi godini i vinagi 6te si e taka...s vsi4ki ostanali biv6i...ami da kajem 4e si obru6tame glavite kato se vidim :P
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Ne se mrazim,ne taim lo6i 4ustva edin kum drug,naprotiv!Prosto po ste4enie na obstoqtelstvata,re6ihme da prekusnem kontakt...sega6nata mu priqtelka ne uspq da prieme fakta,4e mejdu nas moje da su6testvuva edno 4isto i iskreno priqtelstvo...Ne otri4am,4e me boli za koeto...no puk i gledam na ne6tata otkum hubavata im strana..6te suhranq tazi 3 godi6na "usmivka"ot zemniq mi put i 6te q nosq v surceto si zavinagi!!!

Имам доста бивши..1-вия още ме харесва и понякога ме псува от яд но после ми се извинява..другия ме мисли за ''жалка'' но за протокола сме приятели..А третия все още ме убеждава да се върна при него
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Град
    РЮАР
    она'а фуста не с1м я виждал от ... има нема 1 месец... не ми и тре'а... като я вида и ме хваща яд, че не можах да и цепна дупарата ( с извинение )

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Не се понасяме ... в училище като се видим не си говорим въпреки че в момента ходи с най-добрата ми приятелка (като не стана с мене се хвърли на нея ) ...Сега движи с нашата компания.Понякога искам да му забия един защото ме дразни.Обаче имам и бивши с които съм в добри отношения.Изцяло си зависи от човека!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    София
    Странно ? С всички се държа добре и те с мен.До сега не е имало някакви конфликти. Дори имаме бивши партниори, с които все още имаме тръпка.Може би защото се разделяме по взаимно съгласие.А и факта, че аз като цяло не дърца на никои.И ми е донякаде все тая, така че няма за какво да се караме.

Като се замисля имах едно гадже.. преди 6-7 години ..там някаде е било.С нея не си говорим, дори се правим, че не се познаваме.Но лично този факт не ме тревожи.Доста е изпуснала юздите.Не казвам, че на времето не бе развратна, но сега вече е доста по..Както и да е.. симпатична е

А да сетих се за още една.Но с нея не сме се виждали от 4-5 години.Може и повече.Но все още неините приятелки ме поздравяват.Мило от тяхна странна.

Като говорим и за бивши.Мисля да прекарам почивката си тази година с бившата.Имам малка сладка вила в бълкана.

Толкова по темата .. Поздрави.

Ъмммм аз не я помня коя беше бившата

Glory,Glory Manchester United!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    С някои сме само на Здравей-Здрасти, с някой и това няма даже... зависи от човека

Град
    Пловдив

Голям фен
    s po bivshiq mi s koi hodihme 3 god v momenta ne hodim veche ot 8 meseca i vse oshte sme super blizki,spodelqme si vsichko i mnogo durjim edin na drug.a s bivshiq mi se pravim che ne se poznavame ...
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Супер фен
    Амииии мога да кажа,че с никого не съм си развалила отношенията след като сме скъсали.Дори на скоро с единия ходих на кафе.С повечето поддържам връзка постоянно,но само приятелски.Някой път си припомняме някой смешни случки докато сме ходили .... абе общо взето много добри отношения имам с тях .... иии много се радвам.Тъпо е да се мразя с някого,с когото съм била до вчера.
    Обичам те <3 !!!

повече от ужасно.. скъсах го преди 5 дни и сега е сърдит на целият свят.. била съм ку*ка и дявол и.. абее филми прави

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    някои ме подминават, други искат да ме бият с трети още се обичаме
    черинка- души курец
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ами приятели сме!

Град
    PlOvdiV-mAinA
    ami ne mi govori ob6to vzeto i dvamata se pravim 4e ne se poznavame !
    Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"

[28.7.2008 г. 16:24:46] [BoBbY®7o] ... каза: Искам да ми разточиш една лига по пишката!
    [28.7.2008 г. 16:24:47] [BoBbY®7o] ... каза: ?
    [28.7.2008 г. 16:25:00] {Mэ, мYsEлF & [I] =] }. [ PsYcH0 |3aRBIE] . Ψ}† S каза: ne,mersi
    [28.7.2008 г. 16:25:02] {Mэ, мYsEлF & [I] =] }. [ PsYcH0 |3aRBIE] . Ψ}† S каза:
    [28.7.2008 г. 16:25:08] [BoBbY®7o] ... каза: nema ne
    [28.7.2008 г. 16:25:22] [BoBbY®7o] ... каза:
    [28.7.2008 г. 16:25:22] [BoBbY®7o] ... каза: she eba doakto se vlubish

xD
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Само здравей-здрасти! А понякога и толкова няма!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    При нас е много сложно Има си ново гадже обаче все още има чувства към мене, както и аз към него и общо взето и двамата се държиме инстинктивно. Аз не знам как да се държа, защото когато реша да съм само приятелка, той показва съвсем друго и обратното-когато направя нещо, той реагира по тъп начин. Понякога ме дразни много щото не мога да си обесня в даден момент защо се държи по един начин и казва някои неща, но кво да се прави - свиква се
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Стара Загора
    ми то при мен бившия и сегашния са един и същи човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си