- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се държи бившия?
нямам никакъф контакт ...не желая !
Бившия ми е тъпак и се държи като такъв.Досажда ми и си мисли, че може да ме има винаги, когато си поиска и не може да разбере, че не искам да имам нищо общо с него .. ;]
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
С бившия не си говорим.. Странно. Дори нямахме конкретна причина, поради която да се разделим.
С по-бившия се виждаме понякога, горовим си, обажда ми се. Въпреки всичко, което ми причини, поддържаме някакви отношения.
С по-по-бившия ми, ако се засечем случайно се гушкаме и си казваме: "Ей, как си?" и само толкова.
С по-по-по-бившия сме приятели.
С по-по-по-по бившия сме най-добри приятели.
Има и още, но не помня поредността им. С някои сме приятели, с други сме на здравей-здрасти. С никого не се мразим.
Държим се нормално един към друг поздравяваме се,пишем си по скайп от време на времено чак да излизам с него да си споделям няма как да стане
![]()
Държи се тъпо...Лафим си от време на време в скайп (слава богу че не го засичам навън) и супер много ме дразни като почне да се изхвърля къде е ходил, кво е направил и с кой ама си трая, щото не ми пука особено за него. :P
>>> House Music <<<
Следи ме постояно и се опитва да ми държи сметка,въпреки че всичко свърши преди година и нещо
приятели сме"здравей-здрасти",Skype. ама постоянно ме следи и ходи след мен ... въпреки,че той беше причината да скъсаме ...
![]()
Ми бяхме приятели до преди 2 седмици, но се скарахме. Сега си пишеме смс-и на 2-3 дни, но не е както преди - в смисъл преди бяхме по-близки, чувахме се всеки ден по телефона, сега ми пише "как си кво правиш" и дотам
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
с всичките ми бивши съм в отлични отношения:P
ми той е един наиситина скъп на сърцето ми човек и бих могла да кажа,че сме приятели.Много е свестен и добричък дори повече отколкото като ходехме и наистина оценявам това
С 1 от бившите ми поддържаме връзка и се уважаваме много.С 2-рия сме в добри отношения но само по скайп,иначе и здр не си казваме.3-тия го мразя от дъното на душата си.4-тия се опивам да сме приятели,но не се получава много и т.н.
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
ми той вече не живее в България..и малко студено държание (за което аз съм виновна) просто..ако аз не му пиша и той няма![]()
![]()
ама аз още си го обичам..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
pove4eto mi vruzki sa bili po-seriozni, ta biv6ite mi se durjat malko distancirano za6toto o6te hranqt nekvi 4uvstva i gi boli ma 6ans.... ostanalite po mimoletnite, te sa mi mn blizki aver4eta mn dobre se razbirame, e ima 2 izdunki s koito ne si govorim no jivota e takuv :P
Ми...чесно казано не сме приятели вече с никоя от бившите миСамо на здравей здрасти и то с някой и само с едни4ка чат-пат си драскаме ама пак мнооо рядко ще да е
![]()
Бившият ми се държи прекалено мило и грижовно, чак на моменти се налага да му напомням, че е бивш. Това много често ме притеснява, но пък е много ценен, изключителен, уникален човек, който ме отпуска по невероятен начин и винаги ме обогатява с нещо. За него не мисля като за човек, с който сме имали връзка, а като за човек, на когото много се възхищавам, който до голяма степен ми е помогнал да намеря себе си, човек, когото се радвам и съм благодарна, че познавам, който се надявам да ме възприема като приятел. Иначе, приключа ли връзка, гледам да се запазят добрите отношения, досега съм успявала. Това е, защото не се натискам, не се лигавя и не си лягам с всеки, който ми каже, че съм най-красивото момиче, което е виждал (намек към 90% от мацките във форума как се прави). Бившите се държат добре с мен, запазили сме уважението си един към друг.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
smoq bif6 predi da trugnem bqxme bfr i sq sled katy skusaxme pak sme bft![]()
![]()
![]()
Последния се държи.. безразлично.. буквално съм нищо за него.. а не знам с какво го заслужих.. явно просто се случват такива неща...
другия бивш ми е приятел, а третия (който всъщност е първия ми бивш в живота) .. не съм го виждала от година, но и не искам
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
В добри отношения сме. Гледаме да не се натрапваме един на друг, но знам, че винаги мога да разчитам на него![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ми... не си говорим, не си пишем... нищо. Въпреки, че не се разделихме врагове.. но просто аз ако го вида няма да се сдържа ии...
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Обичам го,но той мен-не.....Никакви отношения не поддържаме,защото той не иска...![]()
Още харесвам бившия си... Кофтито е, че не знам той дали има някви чувства... Объркана е нашата история.Но като се засечеме някъде, се държиме на ниво, лафиме си.
Ех, какъв ми е сладур. : ) Днес нещо пак съм се присетила за него.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
С поледния сме в отлични отношения,в един клас ще сме още 4 години ,ама адски много се имаме.Споделяме си всичко и в даскало сме "дупе и гащи"