- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се държи бившия?
след като за 100-милионен път разнищихме темата като какъв г.з се е държал, колко идиотски и егоистично е постъпвал, и през к'во ме е накарал да мина... се държи гузно и отчуждено.. Сега, когато говорим, разговорите ни са толкова дипломатични, че все едно говориш с колега по важен бизнес въпрос.
Не, не се мразим, защото и 2-мата сме прекалено големи. Т'ва с мразенето и подминаването ми е адски смешно. Не разбирам защо трябва да се правиш, че с някого не се познавате, след като сте били в толкова близки отношения? Е, освен ако раздялата ви не е била супер брутална, иначе е глупаво.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хах бившия още се опитва да ми се натяга, обаче нещо не му връзвам.Това е опорит човек скъсахме преди 9 месеца и още се обажда от време на време, въпреки че знае, че не испитвах нищо към него.
А за по-бифшия...ами как да му проговоря като ходеше с мен и една курва едновременно.
![]()
![]()
![]()
а по темата моя бивш още ми се обеснява в любов и ме обеждава че няма друга като мен![]()
![]()
![]()
Не си говорим!НЕ,НЕ и не!Повече не!Обеща да се обади като си идва към района тука..КУР!Нищо не прай..ИСках да поговорим на живо..Той скайп та скайп..Шот в очите не може да ме погледне..Към него вече никакво отношение, ама новата му мърда ми трови погледа...Прилича на прехранено канарче..Взимаха й интервю по бтв..смях се адски(с тоя беден речник се надява да ме замести) Къде оти'аш ма?
"ФъЙЙ!Улях сЪ!"
мм единия не спира да ми прави намеци за секс..сс другия сме в добри отношения..имаа и един кадето се прави че не ме познаваа...всякакви ги има при мене..нищо не ме учудва вече![]()
always and forever..! ( h )
еми безразличен е към мен, но още мисли, че съм готина![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Пред хората се държим прилично и даже си говорим.
Избягвам да се виждам с него. Безразлично ми е какво прави и с коя е. Явно на него не му е, но предложенията му (след като си има нова приятелка) са повече от смешни. По-сигурна не съм била, че е трябвало да се разделим по-рано.![]()
Иначе с другите си бивши съм в прекрасни отношения. Единият от тях след като се разделихме стана един от най-близките ми приятели и още е такъв![]()
Със всички съм мн добра приятелка и се старая и занапред да съм така..
на 'здравей/здрасти' сме.
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
ми отминаам ги и аз кат пътни знаци !![]()
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
+1Първоначално написано от manichka_14
Във вените ти страх тече мракът те обгръща,вкуси ме ще видиш повече отколкото ти е нужно...
-наблюдавам те
Как се държи ли - безразлично, все едно не ме познава.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ами, веднъж си писахме ЛС в един сайт, кой какво прави, нищо специално ... Като се видим на улицата или се поздравяваме, или се правим, че не сме се видели ...![]()
mi v momenta ne podurjame nikakvi otnosheniq i kato se zamislq taka e po-dobre,zashtoto nai-veroqtno pak shte mu skocha,a ne mislq,che tova e udachno![]()
мда, имаш си приятел все пак :]Първоначално написано от NaNa_SladuRana
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
imenno,puk i plus tova sum pochti sigurna,che s bivshiq nishto dobro ne me chakaПървоначално написано от jghgh
![]()
Ne poddurjame vruzka!Toi e ve4e biv6,nqma mqsto v jivota mi,a i suvsem ne vqrvam v 6turotiite,4e moje da se suzdade edno 4isto i nopetneno "priqtelstvo"s 'biv6ite"!
Само на "Здрасти" сме и до там се приключва.![]()
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
normalno se durji.zdarei-zdrasti,kak si kvo 6to i taka.kato 4ovek
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Еми като се видим си казваме по едно "Здрасти! Как си?" и това е.
Левски завинаги!
всяка сутрин се засичаме в трамваянамираме се на точно 5 метра един от друг, но дори не се поглеждаме. Аз седя и цикля в една точка, той блее през прозореца
![]()
stranno,se edno ne sum go skusvala i +tva mi servira,4e si imal novo gadje i se kazva Cveti,kato men i tova prelq 4a6ata![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!