.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

сажаляжам но...

здр, тъпо но факт значи приателката ми искаше да е лижа и аз казах ок ам докато е лизах тя ми се испишка на лицето ам аз полудех и я ударих по носа ам тя си тругна след това разбрах че сам им счупил носът и сега и съпер сардита не иска да ме вижда ам обичам момичето искам да им се изиня за стореното ам как да постъпя ?
    ам благодаря предварително

Град
    Русе
    Първо:
    Ам ... научи се да пишеш ... амм
    Второ:
    Аммм .... спри да повтаряш тфа "аммм" ... тфа спада към паразитните думи,които не значат нищо и само вредят на езика
    Трето:
    Амм ... запомни,че момиче никога ама никога не се удря ! Трябва да си ебахти големия льохман,че да я удариш и то с такава сила,че да и счупиш носа ама то малко акъл се иска ...
    Четвърто:
    Амм,ако бях на нейно място повече нямаше да те погледна и на колене да ми падаш ...
    Пето:
    Щом искаш да й се извиниш ми просто го направи ВЕ,идиот ли си ?!?!!? Защо питаш нас .... щом твърдиш,че я обичам и искаш да се извиниш то трябва да ти идва отвътре,а щом я обичаш ти нямаше да я удариш ... просто си уникално тъп ! Не питай нас ... тфа няма да е истинско извинение !
    Шесто:
    Амм...моля НЕ заповядай пак!

ти си баси кретена, заклевам се ...

Ти тъп ли си или си мн тъп Как ще я удариш, че чак да и счупиш носа??
    Да ти кажа вероятността пак да сте заедно е малка според мен
    CeLuFkA po NoSleTo CeLuFkA po vRaTlEtO EzIcHe tuK i tAm mmm Ako PrOdUljA nEzNaM - MaI ShTe Te IzQm ~*~

Град
    "градът на мечтите"
    Леле,много си тъп бе майна...
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

ХАХАХАХАХААХАХАХАХ не виждате ли ,че е ебавка .. кво пишете пък и вие , вижте му предните постове да видите кви глупости е писал

Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    ХАХАХАХАХААХАХАХАХ не виждате ли ,че е ебавка .. кво пишете пък и вие , вижте му предните постове да видите кви глупости е писал
    +1

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Град
    Sofia
    О, не се безпокой. И на теб някой ще ти счупи носа. Защото си пълен боклук, заради тъпото ти поведение и прочие. И ако споделяш това с гордост, знай, че цял живот ще си останеш същия клоун, който си!!!Е хайде ще те отеша малко и ще ти кажа, че и твоята приятелка има малка вина за това, защото не е видяла и разбрала какъв подлизурко има до себе си, който налита на първата жена, която изпита малко невероятно усещане по време на секс!!!!!
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Олеее чета си предните постове и си викам : абе тия хора ... не осъзнават ли 4е тфа не е истина ..
    и после тфойто мнение

Мн ясно 4е е ебавка :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Sofia
    Боклук. Какво повече можем да кажем за такъв човек. Лъжливото овчарче. Днес ще лъже, утре ще лъже, обаче не третия път ще му се случи. Така че... Здраве му кажи!!!
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Град
    Асеновград, България
    T.11 от правилника!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си