.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

родителите ме спират ...

ам значи тренирах бокс ам тренера ме искара на републеканско първенство ам финала играх с некаф изрод ам ж 5 рунд ме удари и аз испаднах в пълен нокаут и си глътнах езика и едвам ме оправиха ам наще ми забраниха да ходя на треерофки а на мен ми се ходи ам нз как да постъпя

Град
    Etropole
    mi kaji im da ne te spirat che seki edin sport si ima riskove i tova e ako e pisano shte ti stane neshty dali na ringa dali na ulicata taka che hodi na trenerofki se pozi poveche
    Auspuh ...!!!

Ами ако наистина мн искаш да продължиш поговори с тях и ако ти дадат - дадат ако не-сири. Та мисълта ми е че треа да ги слушаш докат живееш при тях тъй че нямаш др избор!

Град
    София

Re: родителите ме спират ...

Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    Цитирай Първоначално написано от mircopop
    ам значи тренирах бокс ам тренера ме искара на републеканско първенство ам финала играх с некаф изрод ам ж 5 рунд ме удари и аз испаднах в пълен нокаут и си глътнах езика и едвам ме оправиха ам наще ми забраниха да ходя на треерофки а на мен ми се ходи ам нз как да постъпя

май са те маризили доста по кратуната ,щото като гледам не можеш да пишеш нормално .
    +1

Град
    Валхала
    Радвам се ,че въпреки това което ти се е случило,ти проявяваш желание да продължиш да се занимаваш с това,което ти харесва !
    Нека всички вземем пример от него.Човек,който не се спира пред нищо,за да постигне целта си !

P.S. Respect !
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    zeлеna rъchичkъ za boкsiorчето{P} уsпехчiта i реsпекtчi!

Много приказки изписахте напразно, потребителя явно лъже, щото 5 рунда никъде в аматъорския бокс не се играят.

еми в 5ти рунд като е получил пълен нокаут щеше да му е труден 6тия рунд

Цитирай Първоначално написано от DJACK
    еми в 5ти рунд като е получил пълен нокаут щеше да му е труден 6тия рунд
    ??

Аматъорския бокс се играе 3 или 4 рунда според възрастта на боксъорите.

И между другото какво ще рече "пълен нокаут"? Полу-нокаут има ли?

Град
    Пловдив
    то има и 1/4 нокаут ... но за тва се сещаш като си в пълен нокаут

ам... 5 рунда в аматьорски ам...

като почнах кик бокс,майка ми и баща ми незнаеха защото щяха да ми забранят ;] станах шампионка няколко пъти,чупиха ми реброто ама продължих и накрая майка ми и баща ми трябваше да се примирят със това защото видяха че няма как да ме спрат.бокса е с мн болка,кръв и опасности,щом си наясно с това продължи и да не те ебе кво говорят вашите
    Hitotsu, wareware wa, shinshin o renmashi, kakko fubatsu no shingi o kiwameru koto.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си