- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем със заспиването
Аз имам постоянно подобни проблеми.
Eating isn't cheating - Arnold
i az sam taka.. daje nekoi put ne spq cql den.. i na drugia po lesno zapisvam ! tfa e 6oto sme vakanciq i se naspivame mnogo i ne ni se spi mislq 4e e zatova tey predpolagamПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Очевидно нещо те мъчи,за да не можеш да заспиш![]()
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !
и аз съм така..снощи станах от компа в 2:30 и пак неможах да заспя![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
и аз имам същия проблем въртя се в леглото най-малко по 3 часа..мн е мъчително..
ама ся вземам едни хапчета нещо като приспивателноо и съм доста по-добре..ако искаш може да ти кажа как се казват;]
Аз когато не мога да заспа излизам навън и се разхождам до НДК...нз ама ми решава проблема,като се прибера спа като бебе![]()
![]()
..this world is watching me..
Потъси лекарска помощ. В началото на 2008 и з бях така. И минах на успкооителни и откриха проблема ми де - прекалено висене на компа... Сега ти е младостта не я пропилявай с чатове и игрички. Къде къде по хубаво е да си сред природата с приятели и да говорите с усти а не с копченца! После ще си толкова уморено от пълноценния ден, че ще спиш кат пън.
Отряскай се![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
чети преди сън или просто израсходвай повече енергия...все пак 24 часа на компа в безмислено търсене каква е причината за това безсъние не е голям спорт...![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Защото ще станеш в 5 следобед. Прецакан режим. С малко воля се оправя. Мързи ме да пиша.Имам 1 странен проблем : 5 : 22 е, а аз не мога да заспя. Защо !? Shocked
I az vchera stanah v 4 ot kompa i zaspah sled 6Onzi den neshto mi se dopi i si sipah malko vodka i sok i zaspah po-burzo.
![]()
Хора побърках се немога да заспя вече само онзи от даскало ми е в мислите и образа му е запачатан в съзнанието ми....ту заспивам и го сънувам ту се събуждам и пак за него мисля само се въртя по цяла нощ и така....опитах се да разсея съзнанието си но не става...а до 15 септември има мн време...ще се поболея не съм го виждала от мн време ше се побъркам той ми се заби в главата!!!