- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да или НЕ?Приятел/ка
И аз съм на това мнение за пример има много момичета около мен с който си имам дума и нещо в предвид и се уважаваме би било много приятно изживяване !!! НО СЪС ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ ПОКРАЙ ТЕЗИ АВАНТЮРИ!Първоначално написано от Whisskas
Естествено,че предпочитам да имам човек до себе си..,с който да споделям всичко,който - да ми е най-добрия приятел, да ми е другарчето в живота..
![]()
Желязна Девица
1 път се излyгах да си помисля да изкарам хорото до край... ГРЕШКА... сега е време за разврат ..... нищо сериозно
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
ESTESTVENO 4e vseki iska daima nqkoi do sebesi koito da go potkrepq da se radva s negoi, da pla4e s nego da go uspokoqva i taka na tatak. kak taka za6to spored men tozi vapros e izli6en 8)
iSka6 Li dA iGrAeM nA KrIeNiCa..?!aKo Me NAmeRi6 Ti daljS EdnA celyfKa..:*..AkO NE V gArDEroBA saM:]
чесно да си кажа нямам огромно желание за приятел а имам но е от друг град и от части ми е по добре така,доста работи има за мен по важни от приятел,стига ми китарта и музиката пеенето и т.н приятеля стои на много заден план
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Искам ест![]()
Ама го нямаа![]()
Първоначално написано от tuzaro
аз си знам кое време за какво ми е
Предпочитам да имам..... и ИМАМ...... обичам да се чувствам обичана....![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
i az predpo4itam da imam 6toto mi e super qko kogato obi4am i sam obi4ana![]()
![]()
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
Да, защото все някой трябва да ми задоволява потребностите.![]()
Разбира се че ДА,кой не иска да има някой до него и да го обича,да му помага подкрепя и тн...
Glory,Glory Manchester United!!!
Как стигна до този извод темата си я имзмислих от немай къде интересно ми е колко умна си ти.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Още едно доказателство, че си Т1П.. Момче с1м, бе залупеняк..Първоначално написано от amerikanec
потвърждаваш че си прост гьон!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Аз с1м прост гьон ш'от ти си кьораво копеле и не можеш да четеш![]()
защо реши че дразнител се отнася само за мъж ???Първоначално написано от gPa3HuTeJl
ш'о ли си мисля, че ако женското на дразнител е дразнителка... и щеше да има наставката " КА ", но извинявай професоре. Ти знаеш повече. Бунак.
Good luck... and goodnight.. dumbass![]()
Браво бе страшен учител по български можеш да станеш имаш потенциал защо мислиш че ме интересува наставаката -ка каквото щещ бъди айде до нови срещи Дразнителко имам да стягам багаж и няколко часа спане така че не ми се занимава със дразнители и дразнителки по някакво форумче .Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Зависи..Понякога ми се иска да има човек,който да ме разбира и подкрепя,да е до мен винаги когато имам нужда....В други моменти предпочитам да съм си фрий еджънт.Да си правя квото искам,без някой да ми държи сметка,да ми се цупи или да прехвърля проблемите си върху мен..Гадното е ,че когато открия подходящ човек за себе си..става нещо и работата пропада..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Предпочитам да имам![]()