.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Зависи..Понякога ми се иска да има човек,който да ме разбира и подкрепя,да е до мен винаги когато имам нужда....В други моменти предпочитам да съм си фрий еджънт.Да си правя квото искам,без някой да ми държи сметка,да ми се цупи или да прехвърля проблемите си върху мен..Гадното е ,че когато открия подходящ човек за себе си..става нещо и работата пропада..
    И аз съм така. Понякога просто искам да гушна някой Друг път изобщо не ми се заниамва с нищо сериозно.

az imam seriozno vruzka veche dosta vreme i sum dovolna, vqrno e 4e n e vinagi vsi4ko e rozovo, no si zaslujava tozi 4ovek pravi jivota mi hubav, imaiki v predvid kolko priqteli me predadoha.... to4no tozi za koito si misleh "she mu mine i na nego vremeto" se okaza nai veren.... jivot... sudba... vsi4ko moje da se o4akva
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Предпочитам да имам..ама за съжаление нямам
    Ако си от Варна, ще уредим въпроса

По принцип, искам да имам момиче до мен, но да не ми обсебва цялото време, както до сега ми се е случвало. То не е звънене, мрънкане. Като отидем някъде, прегърнем се и просто искам да помълчим се почва: " Ама ще мълчиш ? ", " Ко ти има ? " и т.н. Просто момиче, с което да можем да си кажем всичко, но и да го няма постоянното мрънкане.

Абе увлякох се.

Супер фен
    ХУбаво е да знаеш,че има на кого да разчиташ ... ест,че предпочитам да имам.Но понякога имам нужда и сама да остана.
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си