- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С колко не ви достигна
бал да се класирате на второто класиране???? И .... смятате ли да участвате на третото класиране???????
аз съм приета на 1
пп:провери дали има свободни места...в мойта паралелка примерно няма сега видях в РИО-то![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ми то и аз съм приета от първото ощее ...![]()
имам една фр дет ще се записва на 3то ...![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
и аз съм на първо![]()
На третото е много рисковано.Ако си приет/а някъде сега е по-добре там да влезнеш.Не се знае хора с какви балове ще се явят на 3то и ще заемат местата и най-много да загубиш това място....Мен ме приеха на първо,на 2ро се качих малко нагоре и се записах.Няма да подавам за 3то.
![]()
Mен също ме приеха на 1-во,по първо желание,така че нз.Но сигурно и аз (ако ме бяха приели на 2-ро класиране) нямаше да участвам на трето ,защото...
ае да ми дадете линк като излезнат свободните места след второ плс![]()
Аз те съветвам да не отиваш на 3то класиране, защото може да се окаже, че няма места.
Non musique - non vie!
мм на мен миналата година на второ не ми достигна 0.1 за Френската :S Трето е мн рисковано според мен
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Амии мен ме приеха още на първотоза което много се радвам,защото не исках да се занимавам с ''рисковано''трето и второ класиране
ее второто може да не е толкоз рисковано,ама третото
![]()
от кой град си?В сайта на РИО-то ги имаПървоначално написано от sladoledka
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
От София.... оправих се мерси мн ))))