- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да срещнеш любов в сайт за запознанства?
Напълно е възможно.Но лично аз не търся любовта на моя живот в интернет пространството.
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
мдам.. найстина, тряа да ти го набият, ако може и в дупето, за да заобичаш някой истински.. права си ..Първоначално написано от uнTi7лeD:
и кво.. ако си сляп примерно не можеш да обичаш?
са ше се опитам сериозно.. има разлика между обичане и влюбване (надявам се го Усазнаваш)... чувствата към някой или нещо не са задължително свързани с нещо физическо.. може човак да има "красив ум" (което според теб за да се провери трябва да разбием главата на човека за да му изтече мозъка, че да си види аджаба за кво иде реч), който да те привлича и да те накара да се влюбиш в него
ЕДИТ: само да добавя, че такава любов породена от пасване на характерите има мн по-големи шансове за дълга продължителност от това да се срещнете в някво кафе и да се земте щото видиш ли "тоя/ тая е мноУ як/яка"
ЕДИТ 2: забалежката ми за побертета не беше конкретно за темата, а за ограничения начин на мислене тип "ииееа, ебах се, завърших, пълнолетен съм вече знам сичко"
... и те така
ами не ми се е случвало не обръщам внимание и не се занимавам с виртуални хора... местата за срещи и за любов са съвсем различно място .... нета е просто за избиване на свободното време .....
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Всичко зависи от това как ще се представиш на живо!
И на мен ми се е случвало такова нещогодина и нещо бях щастлива така.., но после се развалиха нещата..И все пак аз мисля,че можеш да срещнеш сродна душа в интернет, но след известно време трябва да има и истински срещи, защото само чрез чатене вместо любов става мъчение,че не можетеда се видите
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аз ш'е пра'а простотии. Аз с1м идиот old school..Първоначално написано от babity
А по темата : почвам да се чувствам неловко..
Лично аз съм доста скептично настроена към такива връзки. Но винаги има изключения.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не съм много съгласна. Първо: каквото и да си говорим много задръжки падат когато си пред компютъра. Ще дам пример със себе си. Имам момче от форума, с което в момента "си общуваме", но истината е, че ако го срещна на улицата никога няма да смея да го заговоря или каквото и да е, защото... както и да е, ще си запазя доводите за мен. Второ: ок, аз те харесвам, допадаш ми като мислене и всичко и си пасваме, направо сме родени един за друг и излизаме... обаче, едната ми ноздра е по - голяма от другата и това за теб е най - противният недостатък, който може да има едно момиче => ние си пасваме де, ама като съм ти противна на глед... не мисля, че ще е много здрава връзка. На всички ни се иска да вярваме, че има такава любов, ама освен характера има и много други неща, от които зависи колко ще е сполучлива връзката. Интернет познанството, било то през сайт, скайп, форум или каквото и да е никога не е достатъчно!Първоначално написано от gostut
Така е.. падат задръжки, държиш се отпуснато, човека отсреща също, казвате си неща, които доста по-дтудно ще си кажете ако се запознаете ей така на живо.. просто има шанс на се Упознаете по-добреПървоначално написано от babity
а що се отнася до второто - за това казах "има мн по-големи ШАНСОВЕ за дълга продължителност"... пък и като се видим найстина не е задължително сичко което видим да е така.. примерно виждам готино момиче.. светли очи, тъмна хубава коса, хубава кожа, големи гърди и отивам да се запозная с нея и сичко ок, ама след 3 дена се оказва, че е била с лещи, косата й всъщност е мазна и проскубана, лицето и всъщност е ужасно, но не съм го видял под 2та тона грим и си слага вълнени чорапи в сутиена.. е тогава кво правим?
... и те така
хапсолютно е възможно, аз тука срещнах голямата си любовтпй си знае
започва с Д и завършва РАЗНИТЕЛ
![]()
П.П. иначе сериозно по темата, мога да си харесам някой по външност ако и тя ме хареса да се видим и от там може да стане нещо повече![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Предполагам, че причината да сте толкова скептично настроени, е че в тези сайтове почти всички момиченца са някакви изкуствени със снинчици на photoshop-а, а повечето момченца си показват бицепсчетата и въобще.. смешна работа.. но наистина има изключения, вече няколко пъти съм си намирал любовта чрез тези сайтове.. да кажем два пъти.. просто начина на запознанство е нов и много малко хора са разбрали как по-точно се използва - поне аз така го виждам - всеки гледа как да си сложи по разголена снимка и как да получи повече коментарчета да речем.. забелязал съм всеки втори си слага някакви "копнати" изречения или дори цели историики, поради простата причина, че не може да си измисли нещо сам - добре, разбирам да си копираш някаква мисъл или нещо интересно, което уважаваш или мислиш за правилно, но да копираш неща, които просто те поставят на по-ниско ниво в очите на всеки разгледал профила ти.. така отклоних се.. та, казвах, че наистина има изключения в тези сайтове.. и както прочетох по-горе - наистина шанса да намериш сродна душичка е по-голям от това да срещнеш такава в кафето.. а и естествено зависи от това какво търсиш.. защото светът е такъв, че момчетата търсят секс, а момичетата искат да са известни сред всички.. пак ще кажа, че самият аз виждам така нещата.. въпреки, че се старая да бъда възможно по-изчерпателен.. все ще има да се добави нещо..
Смятам, че вероятността да се излъжеж за външният вид по интернет е много по - голяма. Сега... колкото и да го извъртаме като дойде срещу тебе няма как да не забележиш и пъпките и вълнените чорапи и всичко. Наистина по интернет можете да сте много по - откровени и да си кажете много повече неща. Като бях по - малка излизах с хора от интернет и почти винаги някой оставаше разочарован. От може би 15 - 20 виждания с такива хора досега само един е покривал всичките ми очаквания и е бил коректен във всяко едно отношение!
тва за сляпото няма нищо общо
Разбирам да го видиш на снимка нещо ала бала... ама ИЗОБЩО да не си го виждал/а и да кажеш ОБИЧАМ ТЕ според мен е смешнои то за някаква 1-2-3 седмици
Всеки си има различно мнение, мнойто си е такова и държа на него.. на моя приятел докато не се видяхме не му казах че го обичам макар и да го ЧУВСТВАХ, но да обичаш някой които не си виждал за мен е смешно
Айде успех![]()
![]()
са мн е важно и кво искаш и кво предлагаш..
сичките тия простотии ги изписах за сериозните случаи, а не смятам флирт4е или аХХААЪъ за такива...
до uнTi7лeD:] .. малко по-горе казах нещо за разликата между "влюбване" и "обичане" ... сесе? голяма е![]()
... и те така
аз да те питам като те разочарова 1,2 защо продължаваш да излизаш с тях?? аз един път изленах и повече край, няма да си тровя нервите и без тва са ми малкоПървоначално написано от babity
![]()
Може 21вия да е Идеалния? Знае ли човек...Първоначално написано от tuzaro
![]()
Първият път се разочаровах. Аз на 14, той на 28... нищо общо! Седях си, изпих си студения чай и си отидох. Това стана съвсем инцидентно. Днеска си пишем, утре сутрин се виждаме. На следващият ден имах виждане с човек, с който бях кореспондирала с месеци, говорихме и по телефон, бях му пратила снимки (и то такива, каквито не бих пратила на друг, имам в предвид най - уродливите ми) и... получи се добре. Отидохме на хубаво място, човека направи всичко за да ме предразположи,говорихме си, изкарахме чудесно. После сама се изсрах на метеното и перцаках всичко. След време се видях с друг, ходихме един месец... Причините да се съглася да изляза с всеки един от тях са най - различни. Обикновено прибягвам до това когато съм се скапала тотално и го използвам като начин да си вдигна самочувствието, да си докажа, "че мога" (защото съм имала разправии с приятели или ми нещо подобно). Не винаги е било, "защото го обичам". Да не пропусна, че е имало няколко път, в които откровено казано се виждах с момчето от съжаление! (не искам да изглежда все едно се правя на някоя супер велика, красива или нещо такова, казвам си самата истина!) Сега, вече малко по - късно, бих се съгласила значително по - трудно на такава крачка. Ако сега, в момента, помоля някой да се видим, то моето предложение ще е отправено към някой възрастен и то ще е, "по работа" тъй да се каже.Първоначално написано от tuzaro
+1Първоначално написано от sasha_90
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
ти на колко си, щото си мислех че си малка, ама май си точно като за менеПървоначално написано от babity
![]()
ти на колко си, щото си мислех че си малка, ама май си точно като за мене[/quote]
16
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
бабиту- ти нали си от пловдив?
Се исках да те питам ама забравям. Това в подписа ти от една песен на Simple Plan ли е?Първоначално написано от gPa3HuTeJl