- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да срещнеш любов в сайт за запознанства?
хахаха кифло,слушай внимателно:Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Имах в предвид,че точно в сайтове като flirt4e.com,няма нищо освен прости кифли като тебе със самочувствие до небето,така и някви важни "ХАУС МЮЗИК ИС АМЕЙЗИНГ" тъпаци,който си мислят,че са видели всичко ;] Това,че ти започваш да убиждаш говори лошо за теб,защото това е тема в която изразяваш собственото си мнение,а не коментираш какво мислят другите ;]
И все пак за мен няма свястни хора в такива сайтове,а просто въздух под налягане![]()
cry baby cry не е проста кифла.Айде да мислиш преди да говориш.Нито я познаваш нито нищо.Така че моля без да я обиждаш!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Оффф случвало се е и адски съжелявам![]()
![]()
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
За кой говориш уе??Първоначално написано от buffalo88
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
[quote=KillSwitchEngage]скоро ще ти се моли така :Първоначално написано от AnChItOoOo
E ritorno da te perche ancora ti voglio
E ritorno da te contro il vento che c'
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Е пък ти като си "Й" чел предишните постове,нещо да ти направи впечетленеие,че ТЯ всъщност е ТОЙ...?Първоначално написано от buffalo88
Казваш,че е тъпо да се обижда,а ти какво правиш - някои ти казва една дума на криво и ти също започваш да
окачествяваш...
А бе то по принцип си е така,ама неможеш да упрекваш някои за нещо и в същото време да правиш същото...Никoй не е казал,че буфало се е заяжда...ама просто като погледнеш последните три поста се получава е*ати мазалотоПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
А пък нали трябва да минава времето,трябва да се говори за нещо...,не съм целяла да засегна буфало,а просто ми стана интересно последното му мнение като се зачетох...и за тва си питам![]()
Първоначално написано от buffalo88
и защо трябва да се стига до такива глупости и то в нета и в тиин форум
Има ли смисъл,излишни нерви...,не му обръщаш внимание и това е,струва ми се по-нормалният начин
![]()
Не си затваряй устата затвори си очите!!Просто кво ти пука кой кво пише..кат те дразни..ае кво..не може сички да са мили и добриПървоначално написано от buffalo88
![]()
Ами да може .На мене ми се случи..имах две гаджета от такава история с нета в некав сайт.
Може защо не?![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Da vazmojno e da sre6tne6 lubov no ne i za dalgo!Palni gluposti!Lubov,vaobrajaema lubov!!!!
Ми аз не съм намерила такъв още![]()
А и много често в нета се представят за такива каквито не са,затова не ми се вярва![]()
Може, естествено. От личен опит го казвам. Със сегашния ми приятел се запознахме в mIRC и досега сме си заедно и се обичаме![]()
Това да срещнеш любовта в интернет е възможно но се случва доста рядко в повечето случай е просто привързване
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
От една година съм с момче,което живее на около 300 км. от мен и се запознахме по интернет.Всичко е възможно.
Ти не си добре ве брато!!!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Xaxxa,razlubila te tq dryg put .. tii ne6to si sanyval prosty![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
нали имаш менеПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ахх ти ше ми го земеш под носъ...ша са скараме ей!Първоначално написано от tuzaro
![]()
Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
хаха права си криси
![]()