- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да срещнеш любов в сайт за запознанства?
iskashe da kaje padashtata zvezdaПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
dam golqma zvezda izleznaПървоначално написано от gPa3HuTeJl
samo za nego prikazvat
:P
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
kiflо, пак ли тре'а да се занимавам с тебпоследния п1т храненето не ти ли стигна
още
![]()
\Първоначално написано от gPa3HuTeJl
ko sa zanimavash s hora koito nqqt gram akyl v glavata![]()
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
da ne mislish che sum si plawila truda da ti cheta tapite obidi..zavri si gi v nosa ne me intersiva ti samo mojesh da draznnish horata gorkite tuka y foruma i za tfa te biva samo.apfПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
запознах се с приятеля ми в мирк.....ходим година и 5 месеца....
A.D.I.D.A.S.
a pto4em dranitel kvo stana s onaq patka crai beibi
aide be draznitel kaji
Ей, боклук грозен, к'во те б1рка тебе к'во е станало. Т'ва па си е лично наша работа. Не с1м дл1жен да давам обяснение на просто залухави човечета като тебе..
boje dori neznaish kak se pishe nick-a na momi4etoПървоначално написано от kiflata
p1k i ko te byrka ko stava s tqh
basi naglata
![]()
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
айде ве кифло отговори![]()
Първоначално написано от Riot
kak da ti otgovori kat nemojeПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
![]()
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
na koe iskate otgovor ovujaema?Първоначално написано от soulja_girl4e
ae kajete za kfo da otogvoorabe
Защо си вреш носа к1дето не ти е работа и защо си толкова проста![]()
nikaf nos ne vra nikude ..samo pitam puk i ne az sam prostata v sly4aqПървоначално написано от gPa3HuTeJl
e kak da ne si vresh nosa ko te int kak varvi mejdu tqh razbiram da pitash neshto det ta zasqga teb ama tva ne te int....Първоначално написано от kiflata
![]()
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
mi i ti sa se byrkash kadet ne ti e raotata ama nikoi nishto ne ti kazwa ..smo poneje wie ste zle nastroeni sreshtu men i az neznam zashti i az izalizam nekfa glupa4ka v vashte o4i..ama za kfo go praite na problem prosto sam pitala i tfa e ae ..pff dreme ako 6te i sex da praat zaedno ne me zasqga no prosto mibeshe int i zatova popitahПървоначално написано от vesinka91
kiflata Не се ли отказа след онази тема,която пусна за тях?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
az ne sam sledqla kfo sa pisali v neq edinstfeno vidqh 4e dostigna 16 stranici i mi q razlu4ihaПървоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iskah da kaja 4e q zaklu4iha de mai obyrkah bykvata![]()
vsi4ko e vazmojno.
Руса кукличка
Кво серете по темата с некви Кифли, ДрАзНиТели и други такива същества ?!![]()
da
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..