- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да срещнеш любов в сайт за запознанства?
i az taka....;]Първоначално написано от zelenooko_kote
Еми с момичето което излизам сега се запознахме в сайт
Vladoka rulzzz
Абе в тоя живот сичко се очаква![]()
Аз така се запознах с моето момче.![]()
![]()
Естествено,че е възможно..хахах
![]()
Има ест... дори съм склонен да вярвам , че любовта намерена там е по-силна от всяка друга, стига нали всичко да е било честно и искрено
Дали може?-Може мн ясно така са се събрали много двойки.
Навсякъде може...Между другото доста честно срещано е и да не сте се запознали официално он-лайн...да се опознаете повече така...Някои намират за трудно да излязат на среща ..и само си чатят
Уе сичко е възможно
![]()
ами за възможно.... то всичко е възможно но не е особено надеждно...![]()
Е аз срещнах моята любов в нет пространството,не беше в никакъв сайт,но пък беше уникално яко.Кофти е че с всеки изминал ден все повече се влюбвам в тази гадина.![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Възможно е...но от моя опит досега ще кажа, че трудно може да излезе сполучлива такава връзка.Имайте предвид факт...че става въпрос за сайт за запознаства...а 80% от хората там просто трупат бройки.Относно форумите не съм наясно.Аз имах две връзки...писахме си близо месец и с двамата(не наведнъж-разбира се)след което се срещнахме...изкарвахме си невероятно заедно...дори с последния се обикнахме...поне така твърдеше...и дали заради разстоянието..или нещо друго-не зная...но просто не бяха сполучливи и не продължиха достатъчно дълго...така че нямайте особенно доверие на хора от сайтове за запознанства-каквото и да говорят!Всеки може да омае с приказки...а оттам се започва всичко!
Да..винаги всичко може да стане.
според мен Не
може може сичко е възможно![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Може, разбира се. Вече интернетът е много повече от просто измислено пространство за убиване на време...
Един от хората, които са ми най-близки в момента е човек, с когото се запознах тук.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
emi mnogo qsno 4e moje6![]()
![]()
az ot tamdosta pr si namerih s koito si izlizame .....daje ediniq mn go har
![]()