.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 216 от общо 216
    Цитирай Първоначално написано от zelenooko_kote
    ами да възможно е наистина.аз лично се запознах и се влюбих,но нищо не излезе и сега той е с друга,а аз още си го обичам..ама така е.кво да се прави....
    i az taka....;]

Еми с момичето което излизам сега се запознахме в сайт
    Vladoka rulzzz

Абе в тоя живот сичко се очаква

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз така се запознах с моето момче. Естествено,че е възможно..хахах

Има ест... дори съм склонен да вярвам , че любовта намерена там е по-силна от всяка друга, стига нали всичко да е било честно и искрено

Дали може?-Може мн ясно така са се събрали много двойки.

Не!!!
    Just haters make me famous! εĭз

Навсякъде може... Между другото доста честно срещано е и да не сте се запознали официално он-лайн...да се опознаете повече така...Някои намират за трудно да излязат на среща ..и само си чатят Уе сичко е възможно

ами за възможно.... то всичко е възможно но не е особено надеждно...

Е аз срещнах моята любов в нет пространството,не беше в никакъв сайт,но пък беше уникално яко.Кофти е че с всеки изминал ден все повече се влюбвам в тази гадина.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Възможно е...но от моя опит досега ще кажа, че трудно може да излезе сполучлива такава връзка.Имайте предвид факт...че става въпрос за сайт за запознаства...а 80% от хората там просто трупат бройки.Относно форумите не съм наясно.Аз имах две връзки...писахме си близо месец и с двамата(не наведнъж-разбира се)след което се срещнахме...изкарвахме си невероятно заедно...дори с последния се обикнахме...поне така твърдеше...и дали заради разстоянието..или нещо друго-не зная...но просто не бяха сполучливи и не продължиха достатъчно дълго...така че нямайте особенно доверие на хора от сайтове за запознанства-каквото и да говорят!Всеки може да омае с приказки...а оттам се започва всичко!

Да..винаги всичко може да стане.

Град
    в мазето ;dd
    според мен Не

може може сичко е възможно
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Може, разбира се. Вече интернетът е много повече от просто измислено пространство за убиване на време...
    Един от хората, които са ми най-близки в момента е човек, с когото се запознах тук.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Голям фен
    emi mnogo qsno 4e moje6 az ot tamdosta pr si namerih s koito si izlizame .....daje ediniq mn go har

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си