- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Влияе ли секса върху тялото?
ne6tata m/u men i priqtelq mi otivat kum sex.toi e naistina mn grijoven i vinagi se griji mn za mene i kogatu useti 4e ne6ty ne mi e priqtno prosto ne go pravi.samo 4e 1 fr mi kaza 4e muskulite i organite mi 6teli da ovisnat pri tolkova ranen sex ...koeto me otvru6tava vuzmojno li e ?
т.7
krem4et0
Не е възможно.. даже е полезен![]()
и аз знам ,че е полезен..........потърси някъде за ползите от секса ...не помня къде го четохПървоначално написано от jeko^^
приятелката или приятеля ти те е метнал много яко![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
глупости
![]()
![]()
+1Първоначално написано от jujulinkaa
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
При толкова раннен казваш?Колко раннен, на колко си години?Още малко дете или какво?
Иначе няма опасност![]()
Глупости,няма такова нещо.Знаеш ли какво тяло можеш да изваеш със секс![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Напротив - най-много да се стегнеш и отслабнеш![]()
ВЯРНО е мисклих да пускам тема за една статия,която четох."Колкото по-рано правите секс толкова по-бързо остарявате?",според учените и новите изледвания воденето на полов живот под 16 кара структурата на тялото на жената или мъжа да се застарява.Веки знае,че една жена е "годна" за оплождане до критическата,но не знае всъщност,че критическата се дължи на намаляването на хормоните![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
Първоначално написано от roltirirang
аз невярвам..![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
mindscan
при жените е много полезен за много неща :
1. когато започнеш да правиш редовно секс циците се уголемяват с около 25% (не се ебавам тва го четох в един медицински сайт)
2. цялата емоция, която изпитваш по време на секс подобрява здравето (стрес и т.н. сичко си отива)
3. вталяваш се30 минути секс се равняват на няколко километра крос
Имаше и още неща, но не мога да се сетя в момента![]()
На мен като момче съм забелязал, че ми се е постегнало дупето![]()
![]()
![]()
глупости!!
Май някой доста ти завижда...![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
На 14г. и ще прави секс хаха тъпа сперма. не осъзнаваш ли, че щом те клатят на 14 на 20г половите ти органи ще придобият размерите на футболна топка.
П.С дано забременееш! Тъкно нацията се топи.
еми да..те повечето затова почват от 12..не че искат ама..в името на родинатаПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
Cruel Intentions
che kakvo losho ima da pravish sex ako si pod 16na moqta psihika nishto i nqma
![]()
ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}
am pored men nemoje se otpusne am se pak ima nqkfo pogovorka ili opravq ili razvalq![]()
Auspuh ...!!!
Няма нищо такова няма от какво да се страхуваш.![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!